Videó

Márkypapa éli az életét

Márkypapa Élem az életem videó

Borsod megye gangsta rappere, Márkypapa hosszú idő után márciusban jelentkezett új szóló nótával. Ez a Hamis Világ volt, ami egyben az első előfutára volt a hamarosan megjelenő GangstaRap kislemezének. A kislemez még várat magára, de közben Márky új videóval jelentkezett, ami az “Élem az életem” címet kapta.

Márkypapa és Chiko – Élem az életem

Az új dal a FlyStyle galeriből ismerhető Chiko-val és a magyar g-funk/talkbox mesterrel, KisDoki-val készült, akinek egyébként pár hete jelent meg az első EP-je, a Nincs határ.

Chiko és Mopet - Márkypapa Élem az életem videó
A FlyStyle két tagja, Chiko (balra) és Mopet egy BMW kabrióval gurulnak Dél-Angliában a refrén éneklése közben.

Az Angliában élő Chiko a refrént énekli, KisDoki pedig a zenei alapot és a dalban hallható talkbox témákat vállalta magára. Ebből sejthetjük, hogy egy laza g-funk dalt kapunk, ami egyébként tempójában és hangulatában hasonlít Márkypapa két évvel ezelőtti nyári megjelenésére, az Újra itt a nyárra. Nem csoda, hiszen azt a dalt is KisDoki zenei producerelte, csak abban Svenja énekli a refrént.

A dalhoz készült videónak köszönhetően megnézhetjük Márkypapát egy boxedzés közben, láthatjuk Miskolcot is az avasi kilátóból, de elcsíphettek pár ezRAP TV-s képkockát is a FlyStyle Talent Döntőről is, ahol Márky és Chiko korábbi közös dalukat adták elő. A jelenkori képek mellett pedig Márky zenei életútjához köthető archív felvételeket nézhetünk. Mondhatunk az előadóra sok dolgot, de ahogy a képek is mutatják megannyi fellépés és zenei mérföldkő van már a háta mögött. Éli az életét!

Márkypapa az ezRAP! TV-n

Márky a szólózása mellett a GhettoFunk zenekar frontembere is. A hamarosan megjelenő GangstaRap EP mellett erről is beszélgettem vele a legutóbbi találkozásunkkor az ezRAP TV-vel.

GhettoFunk – az ország első rap tribute zenekara Márkypapával

ElőzőKövetkező

Szólj be!