Videó, Zene

Mr. Busta senkit sem kímél! Lmen Prala, Lil G, Nemazalány, Lazy és ByeAlex is megkapja a magáét

Mr. Busta Tetovált Bunkó 2

Mr Busta pár napja adta ki a Tetovált bunkó 1-et, amiről már írtunk mi is. Az #1-hez képest ez az új Tetovált bunkó #2 annyiban ad újat, hogy más az alap, a refrén, meg pár plusz előadót bemar benne. Egy őszinte, tuskó patkánynak, tetovált bunkónak nevezi magát a zenében, egyértelműsítve ezzel saját magáról alkotott véleményét.

A klip nagyrészt ugyanazokból a jelenetekből van összevagdosva, mint az előző, csak másképp. A zenei alap trap, alapvetően nem hangzana rosszul ez a sztíló, csak az a fránya tartalom ne lenne olyan, mint a megakadt lemezjátszó. Mindenesetre a nép zabálja a cuccost, az első verzió egy hete a felkapottak közt van a YouTube-n és valószínű a másodikkal is ez fog történni.

Nem baj, Lil G közben beelőzte új klipjével, az OXO-val és legalább addig sem igazi undreground hiphop szól a listákon. Ez az elnyomó rendszer , a fogyasztói társadalom célja is, hogy az agyak szépen patyolatra legyenek mosva és senki ne gondolkodjon rendszerkritikában, csak a bulvárban.

Mr. Busta – Tetovált Bunkó #2

Lmen Prala tiszteletlen volt

A videóban elpanaszolja Mr. Busta, hogy már csak önmagával featel és hiába várta Lmen Prala beef-jét, az azóta sem jött meg. Remélhetőleg a dadaista trapper rapper Prala pótolja majd ezt a hiányosságát, hadd ihletődjön Zsolti. Mr. Busta azt kifogásolta Pralában, hogy úgy kezdte el a trap karrierjét, hogy azt állította magáról, ő a magyar trap és ez szerinte mindenen túl mutató tiszteletlenség, miután az RTM főnöke már több éve trap zenéket dobál ki nagy nézettséggel. (Ez azért is fura, mert a Real Trill Music indulása idején hasonló kijelentéseket tett Busta is, aki pedig azt állította egyből, hogy ő az ezerarcú rapsztár – a főszerk.)

Ezt vágod?  A BSW is kiállt rodázni az út szélére

Lmen Prala – Tabu

A Miszter Lil G-t és Trashkat-et (aki már Nemazalány) sem kíméli

Mr Busta Lil G-t is bemarja, ami nem szép egy felnőtt férfitól, hogy egy pályakezdő kiscsajt képes bekóstolni a nézettségért, még ha az meggondolatlanul magának a rap-nek is nevezte már önmagát. Bár Missh nyilvános nőverése után már semmin nem csodálkozom. Mennyivel férfiasabb dolog lenne inkább a társadalom valódi bűnöseit lesavazni rendszerkritikus rappekkel, ahogy azt egykori Kamikaze-s ex kollégája, Funktasztikus, vagy Bobafett és mások teszik például.

Lil G-re ráolvassa, hogy a lány szerinte egy repedt sarkú, hogy minden menedzser megcsinálta már és az Unikornisból nem lesz ebédjük. Ezen kívül, mintha a punchlline-ba foglalta volna a csajrapper nemi szervét is, de remélem rosszul hallottam.

Lil G – RAPettsarkú

Nemazalánynak címzett sorok sem maradhattak ki az oltogatásból, melyben tolvajsággal és mű haj vásároltatásával vádolja a előadót. Úgy tűnik eléggé fáj Mr Bustának az, hogy nem ő futtatja már az egykor Trashkat néven futó, jelenleg elég felkapott előadót, mint ahogy az AK26 és Lazy elvesztésén sem tudja túl tenni magát.

Ezt vágod?  Sárkány tüzet okád R.A. the Rugged Man, Ghostface Killah, Masta Killa, Kool G Rap és Xx3eme segítségével

Lazy, a szerelmes gengszterrapper és ByeAlex is megkapja a magáét

Lazy-nél (aki Eminem nevét is kölcsönvette, de a róla írt cikkünk után annyi negatív komment érkezett rá, hogy gyorsan visszaváltott, és még a SlimLazy néven megjelentetett videóját is törölte vagy inaktiválta a YouTube-on) azt hánytorgatja fel, hogy gengszterrapper létére szerelmes dalokkal próbálkozik és ezt szánalmasnak találja. Haragszik még önmagára is, hogy bele tette a pénzét az általa futtatott figurákba.

ByeAlex is megkapja a magáét, Mr. Busta szerint a zenéje hallgathatatlan.

ElőzőKövetkező

Szólj be!