Zene

Essemm és a Lazy újra összeállt egy közös nótára

Essemm Lazy 88/87 dal

Amióta a Boros összerúgta a port azzal a bizonyos másik bandával, azóta valahogy mintha visszatalált volna a régi önmagához, és sorozatosan gyártja a sokak által hiányolt koszosabb stílusú dalokat.

Most például újra összeállt az országos cimborájával, Lazy-vel, és közösen tető alá hozták a 87/88 zenét, ami igazán menetelősre sikeredett. Viszont ez kivételesen sajnos nem egy klipes nóta, hanem csak egy feltöltött hanganyag. Ebben a dalban pedig két fiú elszövegeli azt, hogy oda tart a konkurencia ahonnan ők jöttek, és azt a sikert, amit már nagy nehezen sikerült elérniük, azt tőlük már jó pár érdekember el akarta venni, de ők ezt sosem hagyták, és ezek után sem fogják. Úgyhogy jobb, ha az ilyen arcok alaposan felkészülnek mielőtt velük kezdenek.

Ha jobban meghallgatjuk ezt a dalt, akkor lényegében ez egy burkolt oltás a három betűs és pitbull fejes logóval rendelkező kiadó fejese felé (ha nem sikerült beazonosítani, a Real Trill Music-ról és Mr. Bustáról van szó), hiszen szakmailag korábban csak vele volt dolga a két úriembernek.

Ezt vágod?  A Rap God ellentéte Eminem legújabb dala

Essemm & Lazy – 88/87

Dehogy a másik közreműködővel, Lazy-vel is foglalkozzunk picit, neki pedig 2 hete jött ki a legfrissebb klipes zenéje, a “Mehet a parti”. A dal lényegében arról szól, hogy Lazy-t sokan temették már zeneileg, de ő megnyugtatja ezeket a személyeket, miszerint visszatért és addig fogja pörgetni a rap bizniszt, amíg csak él.

Lazy – Mehet a parti

ElőzőKövetkező

Szólj be!