ezRAP! TV

Ganxsta Zolee: Már nem vagyok úgy, elnézést kérek

Ganxsta Zolee ezRAP! TV

Szeptember elején az Instantban jártunk a Delinquent Habits koncertjén. A kaliforniai latin hip-hop bandával még a fellépésük előtt volt lehetőségünk hosszabban beszélgetni. A végeredményt hamarosan publikáljuk, de addigis nézzétek meg a koncert után készült mini interjúnkat Ganxsta Döglégy Zolee-val.

Zolee már nem volt úgy (és jeleznénk, hogy mi sem feltétlenül, ezért egy kis hanghiba is becsúszott, ja és Tony is elég lazára vette a figurát), de azért a koncert mellett az új, K.O. címet kapó Kartel lemezről és Lory B-ről is mondott pár szót.

Válaszaiból kiderült, hogy többek között a Delinquent Habits zenéjén nőtt fel, az új lemezüket olyan szarul fogadták, hogy aranylemez lett egy hét alatt, és Lory B jobbat rappel, mint valaha.

Példaként állhat a mai fiatal (rap)előadók, zenészek előtt

Éppen kameráztam Györemixet a színpadon a Delinquent Habits színpadra lépése előtt, amikor a terem sarkában észrevettem Döglégy Zolee-t, majd ahogy fókuszáltam a kamera mögül, láttam, hogy ott az egész Kartel. Nem VIP belépővel. Simán a hangulat és buli miatt lejöttek a koncertre. Megnézni azokat, akiknek a zenéje részben inspirálta őket is. Majd később, kivárva a sorukat, a backstage-ben tiszteletük jeléül átadtak a Delinquent Habits tagjainak egy új Kartel lemezt. Nem tolakodtak, nem nagyképűsködtek, pedig pár napja kapták meg a legújabb, sokadik aranylemezüket, a platina korongokról és zenei díjak sokaságáról már inkább ne is beszéljünk. Egy szó: Tisztelet, vagy hiphoposabban Respekt! Ez hiányzik sok (rap)előadóból ma! Pedig ez a hip-hop egyik alaptétele…

Jolie

Ganxsta Zolee és DJ Györemix találkozása a backstage-ben

Sikerült elkapnunk a backstage-ben Döglégy Zolee és Györemix találkozását is a Delinquent Habits koncert után. “Adok egy puszit neki, azt lehet venni?” – kérdezte Zolee, és a kamera forgott. “Ez nem fordulhatott volna elő régen, mi? De most már igen.” – mondta tovább Zolee. “22 év után.” – vágta rá Györemix.

Ezt vágod?  Mentha vs. Fankadeli - ezen borult ki a bili anno

Bár csak egy kis szösszenet, de fontos üzenete lehet. Lehetnek nézeteltéréseink, lehet más adott dolgokról a véleményünk, elválhatnak az útjaink az élet folyamán, de egymásnak, egymás munkásságának kijár a tisztelet és a közös emlékek nem szégyelni valók, még ha teljesen más irányba is alakult az életünk. Tudjunk örülni egymásnak, akár Zolee és Györe!

ElőzőKövetkező

Szólj be!