Hírek

Lil G szerint Magyarországon ő a RAP

Lil G - Laskai Lili

A nyíregyházi Laskai Lili, az egykor a Real Trill Musicban Trashkat néven rappelő Nemazalány közreműködésével tűnt fel még 2018 tavaszán a Petőfi Sándor című dalával.

A lányok a dallal nem várt sikert könyvelhettek el. Végül a 2018-as év egyik legtöbbet nézett magyar videóklipje lett a YouTube-on. A bemutatkozó daluk után Lil G és Nemazalány egymás után hozták ki a videókat: “Malibu”, “Unikornis”, “Hello, Hello”.

Kevesen tudják, de ezeknek a daloknak a szövegét teljes egészében Halastyák Fanni, alias Nemazalány írta. Ezért is fura, hogy Lil G szerint ő maga a rap, hiszen nehéz elképzelni rap zenét szövegek nélkül. Pedig ezt írta ki az Instagram oldalán az egyik képéhez. Érdekesség, hogy a szöveget később módosította, kikerült a

“Mert itthon a rap…ÉN vagyok!”

rész, és a kommentek is le lettek tiltva. Nem hiába. Ez a kijelentés elég erősre sikerült. Ahhoz, hogy ő legyen itthon a rap a YouTube nézettségen, és online követőkön túl sokkal több kell, ettől pedig egyelőre messze van.

Minek tudható be ez a kijelentés? Az elmúlt időszakban arról szóltak a hírek, hogy a két lány összekapott. Lili és Fanni külön utakon folytatják, már a fellépéseken sem nagyon jelennek meg együtt. A szakítás hátteréről több pletyka is eljutott hozzánk, de akár az is lehet, hogy marketing fogás.

Ezt vágod?  Új dala után távozik Lil G, miután Szegeden megdobták egy üvegpohárral

Egyelőre az biztos, hogy Lil G közben új YouTube csatornát készített. Mostantól itt fognak megjelenni a videói. Elsőként fel is került a hamarosan érkező új dalának a promója. Az új dal a RAPettsarkú címet kapta, amiben a promó alapján szintén nem szerénykedik majd Lil G. Elég ego centrikus cucc lesz, autotune hangzással.

De ez nem újdonság. A nyíregyházi lány ugyanis nem csupán a dalaival érte el a netsztárságot. Legalább annyit nyomott a latba a polgárpukkasztó stílusa, a folyamatosan változó, olykor kislányos, máskor dögös kinézete és a flegma, provokatív megnyilvánulásai. Az útja az amcsi Bhad Bhabie-hez hasonlítható.

Ennek értelmében nem feltétlenül csupán nagyképű kijelentéseknek kell venni az olyanokat, mint az “én vagyok a rap”, vagy éppen az Instagram oldalán kiírt “Lil G Autotune Queen” (Lil G az autotune királynő), valószínűleg mára ehhez társul egyfajta provokáló szándék is, ami az előadó marketingjét segítheti, legalább annyira, ha nem jobban, mint maguk a dalok.

ElőzőKövetkező

Szólj be!