Hírek

Lil G szerint Magyarországon ő a RAP

Lil G - Laskai Lili

A nyíregyházi Laskai Lili, az egykor a Real Trill Musicban Trashkat néven rappelő Nemazalány közreműködésével tűnt fel még 2018 tavaszán a Petőfi Sándor című dalával.

A lányok a dallal nem várt sikert könyvelhettek el. Végül a 2018-as év egyik legtöbbet nézett magyar videóklipje lett a YouTube-on. A bemutatkozó daluk után Lil G és Nemazalány egymás után hozták ki a videókat: “Malibu”, “Unikornis”, “Hello, Hello”.

Kevesen tudják, de ezeknek a daloknak a szövegét teljes egészében Halastyák Fanni, alias Nemazalány írta. Ezért is fura, hogy Lil G szerint ő maga a rap, hiszen nehéz elképzelni rap zenét szövegek nélkül. Pedig ezt írta ki az Instagram oldalán az egyik képéhez. Érdekesség, hogy a szöveget később módosította, kikerült a

“Mert itthon a rap…ÉN vagyok!”

rész, és a kommentek is le lettek tiltva. Nem hiába. Ez a kijelentés elég erősre sikerült. Ahhoz, hogy ő legyen itthon a rap a YouTube nézettségen, és online követőkön túl sokkal több kell, ettől pedig egyelőre messze van.

Minek tudható be ez a kijelentés? Az elmúlt időszakban arról szóltak a hírek, hogy a két lány összekapott. Lili és Fanni külön utakon folytatják, már a fellépéseken sem nagyon jelennek meg együtt. A szakítás hátteréről több pletyka is eljutott hozzánk, de akár az is lehet, hogy marketing fogás.

Ezt vágod?  Csak elaludt a fegyverével az autójában a rapper, 6 rendőr mégis tüzet nyitott rá

Egyelőre az biztos, hogy Lil G közben új YouTube csatornát készített. Mostantól itt fognak megjelenni a videói. Elsőként fel is került a hamarosan érkező új dalának a promója. Az új dal a RAPettsarkú címet kapta, amiben a promó alapján szintén nem szerénykedik majd Lil G. Elég ego centrikus cucc lesz, autotune hangzással.

De ez nem újdonság. A nyíregyházi lány ugyanis nem csupán a dalaival érte el a netsztárságot. Legalább annyit nyomott a latba a polgárpukkasztó stílusa, a folyamatosan változó, olykor kislányos, máskor dögös kinézete és a flegma, provokatív megnyilvánulásai. Az útja az amcsi Bhad Bhabie-hez hasonlítható.

Ennek értelmében nem feltétlenül csupán nagyképű kijelentéseknek kell venni az olyanokat, mint az “én vagyok a rap”, vagy éppen az Instagram oldalán kiírt “Lil G Autotune Queen” (Lil G az autotune királynő), valószínűleg mára ehhez társul egyfajta provokáló szándék is, ami az előadó marketingjét segítheti, legalább annyira, ha nem jobban, mint maguk a dalok.

ElőzőKövetkező

Szólj be!