Lemezajánló

Töltsétek le nálunk DosE Csak egy kölyök albumát

DosE Csak egy kölyök albumborító

DosE új albummal jelentkezett Csak egy kölyök címmel. Az album lényegében egy antológia, amelyre a 2016 és 2018 között készült dalait szedte össze a zuglói előadó-producer.

DosE legutóbb az Animal Cannibals általi Tarolnak az emszíkben tűnt fel, azelőtt pedig a Lazy Dogs csoportosulás Lesz még egy dalában Game Kutya és Hopa mellett.

A Csak egy kölyök albumot 2018 végén publikálta DosE. A korábbi dalokat tartalmazó albumon 17 track kapott helyet és elmondható, hogy az egész Győrffy Ákos, azaz DosE keze munkájának a gyümölcse. Ő írta teljes egészében a szövegeket, egy kivételével az összes zenét, de emellett ő maga keverte és masterelte is a hanganyagot. Aki jártas a magyar undergroundabb rapzenében annak ez nem új dolog, hiszen megannyi zenét írt vagy éppen kevert és masterelt már DosE másoknak is.

DosE mellett Mat Diamondnak köszönhetünk egy zenei alapot, valamint két dalban Igni vokálozik.

“Gyere hallgass, a szöveg hatalmas,
Felzabál téged majd, mint a Piroskát a farkas.”

Ismerd meg DosE zenéjét a Csak egy kölyök album által, amely nyugodtan elfér az ismertebb előadók kiadványaival egy polcon. Az albumot mindenképpen letöltésre ajánljuk ha szereted a dallamosabb és a melankólikusabb dalokat, a tartalmas szövegeket és motívációs üzeneteket.

Ezt vágod?  Game újra mikrofont ragadott: Lazy Dogs - Lesz még egy dal

DOSE – CSAK EGY KÖLYÖK (ALBUM) LETÖLTÉS

ElőzőKövetkező

Szólj be!