Videó

Game újra mikrofont ragadott: Lazy Dogs – Lesz még egy dal

Game - Lesz még egy dal videóklip

Game és a Lazy Dogs csapata 2016-ban nagyon bekezdett, de aztán lényegében abbamaradt a produkció. Aztán 2017 nyarának végén Ignivel és Burai Krisztiánnal karöltve megkaptuk a Stripbar című klipes nótát a Pizza King Express támogatásával. A dal jó lett, a klip is, de mondjuk meg őszintén nem éppen a korábbi Game stílus köszönt vissza, ezt sok hallgató fel is hozta. Aztán megint csend következett. Most viszont Hopának és DosE-nak sikerült rábszélnie Gémesi Petit, hogy készítsenek egy Lazy Dogs dalt ismét.

Lazy Dogs (Game, Hopa, DosE) – Lesz még egy dal

A “Lesz még egy dal”-ban visszatért a régi, szeretett Game rap flow, a dallamos refrén szövegnél pedig egy egészen új oldalát mutatja meg Zugló elsőszámú emszíje. Hopa és DosE szövegrészeik is nagyon jól sikerültek, de Game-et akár három verzén át is hallgatnánk, ahogy arról rappel, hogy ne féljünk mindig lesz még egy dallam, amit dúdol halkan.

“Mielőtt végleg elmegyek testvérem, lesz még egy dal…”

A videóklipbe ismét a Pizza King szállt be. A sztori részben egy kissrácot látunk, aki a suliból hazafele a lépcsőházban írja a füzetébe a szövegeit. A performansz részek a természet lány övében lettek rögzítve, drónos tájképekkel megspékelve.

Nézd meg, ahogy Game Kutya a deszantos dzsekijében egy veterán rapkatonaként tolja a szövegét. Mi nagyon csípjük!

ElőzőKövetkező

Szólj be!