Lemezajánló

Streamelhető a Rick Ross Port of Miami 2 album

Rick Ross Port of Miami 2 album

13 év és kilenc stúdió album után Rick Ross visszatér a kezdetekhez, a Port of Miami bemutatkozó lemezéhez. Ennek eredményeképpen már streamelhető új stúdióalbuma, a Port of Miami folytatása.

HipHop világsztárok Rick Ross mellett

Az albumon csak úgy hemzsegnek a hip hop sztárok. Ott van a “Gold Roses” Drake közreműködésével, vagy éppen a legutóbb Snoop Doggnak producerkedő Swizz Beatz általi “BIG TYME”, de mellettük Meek Mill, Wale, Summer Walker, DeJ Loaf, Jeezy, YFN Lucci, A Boogie wit da Hoodie is kollaborál Ricky-vel.

A sor még nem zárul, ugyanis a közelmúltban lelőtt west coast rapper, Nipsey Hussle-t is hallhatjuk a lemezen, a Teyana Taylor-ral készült “Rich Ni**a Lifestyle” trackben.

A 15 dal között megtalálható a Maybach Music hatodik része is. A dal eredetileg Pusha-T és Lil Wayne közreműködésével készült, de a végső változatban végül Weezy és John legend kapott helyet Rick Ross mellett.

Rick Ross a lemezzel kapcsolatban az Apple Musicnak elmondta, hogy

“a Port of Miami volt az alap, amire aztán birodalmat építettem.”

A keresztapa imidzsű rapper továbbá örül annak, hogy nem most kell a rapiparba betörnie, véleménye szerint mostanság ostoba szójátékos szövegek operálnak, bugyuta dalok születnek, amelyeknek sok esetben értelmük sincs, csak jól hangzanak.

Ezt vágod?  Nipsey Hussle is csatlakozott a Jordan márka és a Foot Locker új cipő reklámkampányához

Port of Miami 2 album stream

Rick Rossnak a zene mellett a filmes karrierje is beindult. Nemsokára Eddie Murphy legsikeresebb vígjátékának folytatásában, az Amerikába jöttem 2-ben láthatjuk majd.

ElőzőKövetkező

Szólj be!