Lemezajánló

Streamelhető a Rick Ross Port of Miami 2 album

Rick Ross Port of Miami 2 album

13 év és kilenc stúdió album után Rick Ross visszatér a kezdetekhez, a Port of Miami bemutatkozó lemezéhez. Ennek eredményeképpen már streamelhető új stúdióalbuma, a Port of Miami folytatása.

HipHop világsztárok Rick Ross mellett

Az albumon csak úgy hemzsegnek a hip hop sztárok. Ott van a “Gold Roses” Drake közreműködésével, vagy éppen a legutóbb Snoop Doggnak producerkedő Swizz Beatz általi “BIG TYME”, de mellettük Meek Mill, Wale, Summer Walker, DeJ Loaf, Jeezy, YFN Lucci, A Boogie wit da Hoodie is kollaborál Ricky-vel.

A sor még nem zárul, ugyanis a közelmúltban lelőtt west coast rapper, Nipsey Hussle-t is hallhatjuk a lemezen, a Teyana Taylor-ral készült “Rich Ni**a Lifestyle” trackben.

A 15 dal között megtalálható a Maybach Music hatodik része is. A dal eredetileg Pusha-T és Lil Wayne közreműködésével készült, de a végső változatban végül Weezy és John legend kapott helyet Rick Ross mellett.

Rick Ross a lemezzel kapcsolatban az Apple Musicnak elmondta, hogy

“a Port of Miami volt az alap, amire aztán birodalmat építettem.”

A keresztapa imidzsű rapper továbbá örül annak, hogy nem most kell a rapiparba betörnie, véleménye szerint mostanság ostoba szójátékos szövegek operálnak, bugyuta dalok születnek, amelyeknek sok esetben értelmük sincs, csak jól hangzanak.

Ezt vágod?  Eddig sosem hallott Notorious B.I.G. sorok kerültek napvilágra

Port of Miami 2 album stream

Rick Rossnak a zene mellett a filmes karrierje is beindult. Nemsokára Eddie Murphy legsikeresebb vígjátékának folytatásában, az Amerikába jöttem 2-ben láthatjuk majd.

ElőzőKövetkező

Szólj be!