Videó

A Real Muthaphuckkin G’s-ben Eazy-E mellett rappelő B.G. Knocc Out új dallal jelentkezett

B.G. Knocc Out Compton rapper

A comptoni B.G Knocc Out anno 1993-ban robbant be a gangsta rap színtéren, amikor Eazy-E mellett osztotta ki Dr. Dre-t és Snoop Doggy Dogg-ot, valamint a körüket a diss track-ek királyaként is emlegetett Real Muthaphuckkin G’s-ben.

B.G. Knocc Out és Dresta, az igazi testvérek

Rá két évre, 1995-ben bátyjával közösen megjelent a B.G. Knocc Out & Dresta Real Brothas nagylemezük, ami a g-funk stílusért rajongóknak kötelező anyag. Ráadásul a lemezről a 50/50 Luv és a Jealousy igazi rapslágerek lettek világszinten is.

B.G. Knocc Out & Dresta – 50/50 Luv

A lemezen több dalban erősen osztják a Death Row Records-hoz köthető Dre-t, Snoop-ot, Nate Dogg-ot és a Dogg Pound-ot. Külön is készült egy diss track D.P.G. Killa címmel.

B.G. Knocc Out & Dresta – D.P.G. Killa

Gyilkossági kísérlet miatti börtönévek, majd szóló albumok

Sajnos B.G. Knocc Out karrierjét kettőbe törte, hogy gyilkossági kísérlet miatt börtönbe került. Szabadulása után végül 2011-ben adta ki első szólólemezét “Eazy-E’s Protegé” címmel. Azóta még 4 különálló albumot is publikált az online zeneáruházakba, de nem nagyon kaptak nagyobb visszhangot.

B.G. Knocc Out újra velünk!

Most viszont egy igen komoly dalhoz forgatott videóklippel jelentkezett Ricc Rocc és Michael ACE-szel az oldalán. A “Nobody Move” egy kellemes meglepetés egy valódi west coast old school arctól, aki ténylegesen megélte a ’90-es évekbeli comptoni és Los Angeles-i ghetto történéseket és azon környezeti tényezők által inspirált zenei gyökereit nem felejtve igazi rap-et tol még 2019-ben is.

B.G. Knocc Out feat. Ricc Rocc, Michael ACE – Nobody Move

ElőzőKövetkező

Szólj be!