Videó

Új videóval jelentkezett Kokane, több N.W.A. dal egykori társszerzője

Kokane It Was All A Dream video

“It was all a dream, I used to read Word Up! magazine.” Ki ne ismerné e klasszikus Notorious B.I.G. szöveget, amely a Juicy című dalában hangzik el az első verze nyitányaként. Na most nem a keleti partról érkezik egy új videó, de B.I.G. dalához hasonló témájú dal videójával jelentkezett a nyugati part egyik jellegzetes hangú nagy öregje, Kokane, akiről kevesen tudják, de több N.W.A. dal társszerzője is volt.

Kokane “It Was All A Dream” című dala a legutóbbi, “It’s Kokane Not Lemonhead”, 2017-es nagylemezen jelent meg. A dal zenei alapját a legendás west coast producer, Battlecat készítette. Ez már önmagában garancia a 100% west coast hangzásra, de Kokane vokálja (mind rapje, mind énekje) erre csak rátesz még egy lapáttal és egy igazi g-funk alkotást kapunk. Kokane egyébként is elképesztő klasszik west coast dalokat alkot folyamatosan.

Új videójának dalában egyfajta visszaemlékezés hallható a ’90-es és 200-es évek első felére, közös történeteket is megemlítve a legnagyobb west coast előadókkal, cimboráival. Például amikor Eazy-E-vel gurultak az utakon, de az Above The Law g-funk csapat, 2Pac, Big Syke, a Digital Underground és Nate Dogg is megjelenik a szövegben. Egykor minden csak álom volt, ami valóság lett és mára rengeteg emlék. Kötelező OG dal OG Kokane-től!

Kokane – It Was All A Dream

ElőzőKövetkező

Szólj be!