ezRAP! TV

Lupo az X-Faktor szereplésről és a USNK győzelméről

Lupo X-Faktor szereplés USNK vélemény ezRAP TV interjú

Ismerjétek meg Lupo X-Faktoros kalandját. A 2018-as X-Faktor zenei tehetségkutató showműsor válogatóján megannyi ismeretlenebb rapelőadóval találkozhattunk, de voltak olyanok is, akiket bizony már azelőtt sem kellett a hazai rapkörnek bemutatni.

Megjelent a válogatón az előző évben Lil G-vel garázdálkodó Nemazalány (Real Trill Music-ban Trashkat néven futott) is, a 21 milliós nézettségnél járó Petőfi Sándor dal egyik szerzője, aki végül be is jutott a műsorba. A korábban Curtis mellett is feltűnő, majd a Wanted csapattal is rappelő újpesti Luponak – aki csupán barátai unszolására ment bele, hogy részt vegyen az egyik válogatáson – ez nem sikerült, de rengeteg tapasztalatot szerzett, amit azóta el is kezdett kamatoztatni.

A kemény, szókimondó stílusáról ismert Lupo élő produkciója nem lett valami fényes, de az előadó végül cseppet sem bánta meg, hogy engedett barátainak és részt vett az RTL Klub szerkesztőinek invitálására a 2018-as X-Faktorban. Annak pedig kifejezetten örül, hogy rapcsapat nyerte meg végül a versenyt, válaszolta a USNK győzelméhez köthető kérdésünkre.

Lupo X-Faktoros kalandja

Ezt vágod?  Havas Jon dublőrével forgatta klipjét a DSP
ElőzőKövetkező

Szólj be!