Zene

Letölthető: ezRAP! Juice (Magyar rap/hiphop válogatás)

ezRAP JUICE 2019 rap válogatáslemez borító

Ingyenesen letölthető mp3 formátumban az ezRAP! Juice – Ne légy barom miközben RAP zenéktől hangos a nyár, feltörekvő magyar rap/hiphop előadókat felvonultató válogatáslemez.

Ne légy barom miközben RAP zenéktől hangos a nyár

Július elején landolt az első klip VZS Berobbanok című dalával az ezRAP! Juice válogatásról. VZS később egy interjúban mesélt a forgatásról, a 8. kerületi raphelyzetről és a lemezről.

Ezután szépen sorban érkeztek a Juice-os dalok és klipek: Tycs “Tortuga” című szerzeménye, KoKo és Kingdom “Élvezet” klipje, majd a két fiatal pécsi srác által alkotott Interpool duó lyrics videója, a “Remekül” című, igazi nyári lazulós trekkhez.

Interpool – Remekül

A közelmúltban új kislemezzel jelentkező Sneez is pirított egy napsugarak és vízpartok által érlelt nótát, ez a “Tedd vagy ne tedd”.

Sneez – Tedd vagy ne tedd

Később pedig az évtizedes kihagyás után idén visszatérő Outline “A legjobb veled” dalát publikáltuk.

A mai napon a teljes album mellett az ezRAP Facebook oldalán ismét újabb klipnek volt a premierje. A Dynamic és Mr. Siid által alkotott Stan és Span páros Bikini dalához a srácok Sartin forgattak videót. A vágást és az egyéb utómunkákat az ezRAPTV-vel mi végeztük.

Ezt vágod?  Snoop Dogg és a nosztalgikus Death Row emlékek

A sor viszont nem áll meg. Minden dal külön-külön elérhetővé válik dal vagy klip formájában a különböző ezRAP-es online platformokon.

Töltsd le most!

De minek várnál? Töltsd le most a teljes albumot! A már megjelent előadók mellett a válogatáson szerepel még ER, a Manufaktúra élőzenés csapata, az új vonalas Rolcso, Black Felon és a pécsi Dzsiiza, aki Varga Tündivel egy olyan slágergyanús dalt kreált, amely stílustól függetlenül az ősz egyik befutója is lehet.

LETÖLTÉS: ezRAP! Juice (Magyar rap/hiphop válogatás)

ElőzőKövetkező

Szólj be!