Életmód

Fly Style, avagy a borsodi-nógrádi galeri

2017-ben, megalakulása utáni ötödik évében szépen szárnyal a Fly Style Records. A rappereken kívül graffitiseket és szervező stábot magában foglaló label lépésről-lépésre haladva egy olyan társasággá bővült, ami stabil lábakon áll és ragaszkodik céljaihoz.

FlyStyle partik

Ez év elején a Zeg Zug nevű hely adott otthont a rendezvénynek Budapest belvárosában. Aztán júliusban csatlakozott a csapathoz Gánóczi „Gánó” Gábor is, aki a szcénában elismert „Rap” és „2Pac” című könyvek szerzője. Nyáron második alkalommal rendezték meg a FlyStyle Nation elnevezésű egésznapos HipHop mini-fesztiváljukat Sátoraljaújhelyen. Ezen a partin is vendég előadó volt az egykori Fly Style tag, a salgótarjáni származású Hopa, aki jelenleg a Lazy Dogs MC-je Game Kutya és DosE mellett.

Hopa a Lazy Dogs-ból, a FlyStyle-os arcok jóbarátja

A Fly Style a sikereken felbuzdulva már szervezi a 2018-as nyári partit. Az Angliában élő rapperek, Chikó és Mopet ugyanígy hagyományt szeretne teremteni téli partikkal is, közösen a csapat egyetlen itthon élő tagjával, Womek-kel!

Chiko Mopet Womek
Balról jobbra: Chiko, Mopet és Womek.

A csapat félig salgótarjáni, félig sátoraljaújhelyi, így érthető, hogy a partik állandó helyszíne a zempléni város, Sátoraljaújhely. Próbálják bevonni a hazai rapélet vérkeringésébe az észak-keleti régiót.

Chiko flowja hasonló, mint a Kartellel ismertté vált Lory B-nek

Chiko és a kezdet: Egy klip ’98-ból. Övé az első verze.

…és egy imidzs klip abból a korszakból, amikor MiszterEmm is FlyStyle tag volt

Interaktív tehetségkutatás

A társuláshoz tartozó graffiti művészek eddig mindkét nyári buliban komoly szerepet kaptak, hiszen az egésznapos bulinak helyszínt adó Beles Romkocsmának előbb az egyik belső óriás falát festették ki, majd idén az utcai falat is “aláírták”.

Fly Style graffiti Beles Romkocsma Sátoraljaújhely

További állandó műsorszáma a FlyStyle Nation partiknak az amatőr helyi előadók fellépése. Nagyon fontosnak tartják a tehetségkutatást, de ez nem merül ki egyszerű fellépési lehetőségnél, hiszen hamarosan hazánkban eddig sosem látott formában indítanak be egy tehetséggondozó programot; interaktív, internetes verzióban.

Ebben a programban nem már befutott sztárok fognak tanácsokat adni a feltörekvőknek, hanem a FlyStyle-os arcok, akik önmaguk is csak pár lépéssel járnak karrierjük építésében a jelentkezők előtt. Tehát a versenyzők megfogható közelségben láthatják majd a következő lépcsőt, amire fel kell tenniük a lábukat sikereik érdekében.

Mindeközben az Angliából hazalátogató rapperek készítik az új felvételeket, videókat, melyeket Facebook oldalukon publikálnak. Érdemes figyelni rájuk!

Szummázva a jelenlegi FlyStlye tervek

  • 2017 év vége felé beindul az Interaktív Tehetségkutató Programjuk
  • 2018 év elején FlyStyle Nation téli parti Budapesten
  • 2018 nyarán FlyStyle Nation 3 & Extrém Sport Nap Sátoraljaújhelyen
ElőzőKövetkező

Szólj be!