Videó

A Lusta Kutyák nem lustálkodnak

Lazy Dogs - Lazy Anthem

Már jó pár éve annak, hogy egy új Hip-Hop Label jelent meg a hazai Hip-Hop színterén, viszont igazi aktivitást csak az utóbbi hónapokban tudhatnak magukénak, legalább is ami a csapatmunkát illeti.

A Lazy Dogs Entertainment jelenleg 3 tagot számlál, az alapító Game Kutya, mellette évek óta hű alkotótársa DosE és a nem rég a brigádhoz csatlakozott Hopa.

Game Kutya, a falkavezér

Aki otthonosan mozog a hazai Rapszakmában, Game Kutya (Game, Kicsi Game) neve ismerősen csenghet. Volt ő Mohaman oldalán Da Flava Katona, rappelt Majka mellett „ítélet helyett”, sőt volt Mr. Busta mellett Srác a putriból. A hazai WestCoast Rap és Csibész rap meghatározó alakja, ezek mellett számos szóló dal, mixtape dalok, közreműködések jelentek meg az évek alatt tőle.

DosE, a zuglói zenei producer

DosE, a szintén Zooglaw-i kutya is már jó pár éve aktív tagja a hazai “Raplife”-nak. Szövegírás és rappelés mellett ő a zenei atyja, és hangmérnöke is a Lazy Dogs daloknak, klippeknek.  Aki ismeri és követi DosE munkáját, annak nem kell bemutatni, milyen is egy igazi DosE beat. Szívesen dolgozik ő is általa elismert előadókkal, akár egy közreműködés erejéig, akár mint producer, így a csapattagokon kívül dolgozott már Escobar-al, Young G-vel, MRW-vel, Rico-val, és még sorolhatnám, ugyanis hosszú a sor. Amit még meg kell említeni és szintén ritka egy előadótól, hogy ő a felelőse és elkésztője a Lazy Dogs videoklippeknek, szóval egy igen sok oldalú MC-ről beszélünk.

Ezt vágod?  8 bites grafikák Jay Rock új klipjében

Hopa, az új fiú

A csapat legfrissebb tagja Hopa, akit a Pánikszoba által alapított “RawSlang” kiadóból ismerhetünk, de volt már az évek alatt neki is számos szóló klipje és közreműködése is.

Ez a hármas állt most össze, és hozza nekünk a jobbnál jobb hazai fűszerezésű West dalokat. Az utóbbi hónapokban folyamatos megjelenések követik egymást a Lazy Dogs háza táján, van hogy szóló dallal jönnek ki, de csekkoljátok most le a június elején megjelent közös csapatindulót, a “Lazy Anthem”-et.

Lazy Dogs – Lazy Anthem

ElőzőKövetkező

Szólj be!