Videó

Nem a sértegetés volt a célja, hanem a szemek felnyitása

Márkypapa - Hamis Világ videóklip

Több, mint egy év után tért vissza Márkypapa új szóló klipjével, a “Hamis Világ”-gal. A borsodi west coast veterán az utóbbi évben sem tétlenkedett, ami a zenét illeti, csak a szóló projekt mellett zenekarával, a GhettoFunk csapattal foglalatoskodott, és adtak ki több klipet is.

Márky dala igazi csípős vakerral megfűszerezett társadalomkritika, görbetükör a mai hamis világról. A greenbox-ban felvett klip érdekessége, hogy Márky szövegelését vizuálisan is, a háttérben repkedő képek formájában lehet követni, így teljes egésszé kerekítve a dal mondanivalóját.

Papa elmondása szerint nem a sértegetés volt a célja, hanem a szemek felnyitása. Az igazi nyugati parti hangzásért a zuglói DosE felelt, és KisDoki vokálban nyújtott talkbox-a tette teljes egésszé ezt az új magyar west coast stílusú rap cuccot, ami egyébként a pár hónap múlva megjelenő új Márkypapa lemez első dala, ami “GangstaRap EP” címen fog napvilágot látni. A klip ismételten saját gyártásban készült, a “Madafaka Vision” név alatt, amiről Márky állítása szerint még hallani fogtok…

Márkypapa – Hamis Világ

ElőzőKövetkező

Szólj be!