Új Srác, Videó

Sneez dalszöveg videójával indul az ezRecords

SNEEZ feat. Pitta - Ha megtennéd holnap (Lyrics video)

Ahogy korábban jeleztük, az ezRAP! magazinhoz köthetően útjára indul az ezRecords zenei menedzsment és kiadó. Bár anno csak egy posztot raktunk ki a Facebook oldalunkra, de több, mint 30 előadó jelentkezett a felhívásra. Közben a FlyStyle Talent kapcsán is egyeztettünk a FlyStyle Records tagjaival egy kiadott FlyStyle válogatáslemezről. Érkezőben van egy új női előadó első videóklipje is. Bár ezt már beígértük február közepén, de pár nap múlva végre az is ténylegesen napvilágot lát. Na de ne fussunk ennyire előre. Eljött az indulás napja, az első ezRecords dal megjelenése, ez pedig nem más, mint Sneez Pittával (akit az egykori PACEK nevű, csepeli rapcsapatból is ismerhettek) közös, “Ha megtennéd holnap” című dala, lyrics video formájában.

SNEEZ feat. Pitta – Ha megtennéd holnap (Lyrics video)

Ismerd meg Sneez-t

SNEEZ
Sneez a Tegnap című dalának videóklipjében.

A hip hop világába fiatalon belecsöppent előadó komolyabban a “S.A.W.” nevet viselő formáció tagjaként kezdte meg munkásságát 2006-ban. A csapat rövid ideig tartó fennállása alatt az ország számos pontján felléptek, olyan nagyszerű előadók előtt, mint a DSP vagy éppen Háborgató Maszkura. Az immáron 15. éve aktívan tevékenykedő rapper a banda feloszlása után
szóló karrier építésébe kezdett. Első szóló nagylemeze 2015 decemberében látott napvilágot, amely a “LePattanó” címet viseli.

Ezt vágod?  Philthy Rich feat. G Perico - What You Say videóklip

A lemez ingyenesen letölthető a Deezerről, vagy meghallgatható teljes egészében a YouTube-on.

SNEEZ – LePattanó (Teljes album) 2015

A jelenleg Németországban élő rapper a külföldre költözésével kapcsolatos élményeit foglalta egy csokorba az albumon, innen a cím is: LePattanó. A lemez elkészítése olyan előadók bevonásával történt, mint a Megasztárból ismert Garda Zsuzsa, közreműködik rajta MRW, Márkypapa, Minimal Beat és Kali MC is. A lemez kézzel fogható formában is megjelent szerzői kiadásban, amely rendelhető a lemezrendeles.sneez@gmail.com e-mail címről.

Sneez és az ezRecords

Sneez-zel a FlyStyle Talent Döntőjén lévő fellépése után kezdett beszélgetésbe Jolie, az ezRAP! magazin és az ezRecords alapítója. Egyből közös hangot ütöttek meg, hiszen jó pár évvel ezelőtt már összefutottak Jolie hangstúdiós barátjánál, akkor pár aktuális Sneez dalba is belehallgattak.

További kapocs, hogy részben mindketten egy környéken nőttek fel, Káposztásmegyeren. A FlyStyle Talent Döntője után megindultak az egyeztetések, aminek az első eredménye a most megjelent dal, a “Ha megtennéd holnap”.

Országos freestyle bajnok erősíti a dalt

A február 28-án megjelenő, Naz Beats zenei alapra készülő dalban, Sneez mellet közreműködik a King BJ-hez köthető King Monroe Sound oszlopos tagja, a háromszoros országos freestyle bajnok, Pitta. Továbbá a dal keverését is az a King BJ készítette, aki a Hiro féle Párizs és az AK26 Blöff című dalát is producerelte zeneileg. A zenéhez a dalszöveg videót Erzo készítette. A végeredmény magáért beszél, nyomjátok a playlistre!

ElőzőKövetkező

Szólj be!