Esemény

Z!ENEMi – Hallod? lemezbemutató koncert Miskolcon

Z!ENEMi miskolci rap metál banda

A hazai rap-metál talán leghitelesebb képviselőit április 12-én hallhatjátok a miskolci Cornerben.

Reméljük hallod a debütáló nagylemezüket

2016 nyara óta végre eljutott odáig a Z!ENEMi, hogy megjelenjen debütáló nagylemezük. A „Hallod?” című korong április 5-én jelenik meg, s ismerve a csapat eddig publikált dalait és klipjeit, akár ki is törölhetném a „talán” szót cikkem bevezető mondatából. A tagok a Rage Against The Machine Bulls on Parade-jével csiszolódtak össze zenekarrá, s a Los Angeles-i rockbanda dala mai napig turnéprogramjuk része.

Nem poénból emlegeti őket szerkesztőségünk a miskolci Rage Against The Machine-ként. Zack de la Rocha híres csapatán kívül, olyan zenekarok voltak még nagy hatással rájuk, mint a Living Colour, vagy a Red Hot Chili Peppers. Aztán jöttek sorban a klipek: Nullák meg Egyesek, Itt van!, VILÁG:VÉGE, Ha úgy élnék, és archív felvételek montázsával a túlóratörvény ellen is tiltakoztak. Majd roadZ!movie – Z! címmel koncertbeszámolói sorozatot indítottak YouTube csatornájukon.

A Z!ENEMi első klipje! Már itt is jelen volt a rendszerellenes mondanivaló!

Felléptek már Tankcsapdáék és Ganxstáék előzenekaraként, április 12-én viszont övék lesz a főszerep Miskolcon a Cornerben! Ha szeretnéd élőben hallani a tizenhárom track-et tartalmazó „Hallod?” album teljes anyagát, ott a helyed! Szövegcentrikus rap, zúzós metállal keresztezve… én nem hagyom ki!

Ezt vágod?  Watch Out Now! - Jubileumi Beatnuts koncert Budapesten

Előzenekaruk az Alibbie – szintén miskolci zenekar – lesz. Az esemény Facebook oldalát itt találjátok.

Főkép: Z!ENEMi Facebook oldal


ElőzőKövetkező

Szólj be!