ezRAP! TV

Prock The MC: A rap zene segített bekerülni az angol kéttannyelvű gimnáziumba

Prock The MC ezRAP TV interjú

Több tehetséges, eddig ismeretlen előadó is a rivaldafénybe került az Animal Cannibals féle “Tarolnak az emszík” raphimnusznak köszönhetően. Prock The MC-t az Eladhatatlan 32-es című dalának klipforgatása után faggattuk a budapesti Terem22 stúdióban.

A Tamásiból származó, jelenleg Ibizán élő rapelőadó elmesélte, hogy miként ejtette rabul a hip-hop kultúra és hogyan segítette a rap zene egy angol kéttannyelvű gimnáziumba való felvételét, hogyan került az Animal Cannibals új posse track-jébe, hogy élte meg a Tarolnak az emszík klipforgatását, valamint a jövőbeni terveibe is beavatott minket.

A beszélgetésünk során derült ki, hogy Prock The MC-nek két sikeres nővére van, az egyikük nem más, mint a világszinten ismert modell, színész és filmproducer, Osvárt Andrea. A rapper nagyon jó kapcsolatban van testvéreivel. A 2018-as év decemberében forgatott, Ez így nem lesz jó klipjét például Osvárt Andrea nappalijában forgatták. A teljes sztorit hallgassátok meg az MC szájából a videóban.

Rapvideó forgott Osvárt Andrea nappalijában – Prock The MC interjú

Ezt vágod?  Példátlan: Lázítás miatt akár 3 évet is kaphat MRW és Gotti a Sóher Himnusz című dalukban elhangzottak miatt
ElőzőKövetkező

Szólj be!