Film, Videó

Horrorfilmhez készített zenét a Luniz

Luniz Damon Elliott Krayzie Bone I Got 5 On Us cover

Konkrétan a ’95-ös, debütáló dalukat dolgozták újra, a ma is nagy kultusznak örvendő „I Got 5 On It”-ot.

Ennek az örökzöldnek a kultuszát viszi most tovább az Oakland-i rapduó, Yukmouth és Numskull, kiegészülve Damon Elliott-tal, Krayzie Bone-nal és horrorisztikus hangzással.

Damon Elliott igazán sokoldalú producer, dalszövegíró és énekes – pop, hip hop, punk, R&B, gospel, reggae és country, ezen stílusok mindegyikében maradandót alkotott. Többek között olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Beyonce, vagy Christina Aguilera, miután ’96-ban a Bone Thugs ’N’ Harmony mellett beindult a karrierje.

Ha már Bone Thugs, itt van nekünk Krayzie Bone is, avagy a Cleveland-i szupercsapat egyik tagja, akit nem poénból emlegetünk a nyelvpörgetés egyik mestereként; hallgassátok csak, mekkora lendülettel tolja sorait!

LUNIZ feat. Damon Elliott & Krayzie Bone – I Got 5 On Us

A klip igazodik a Mi – eredeti címén: Us – horrorfilm sztorijához, ami nagyjából annyi, hogy egy fekete család tagjait a semmiből felbukkanó hasonmásaik kezdik terrorizálni. A videó azért hozza ezt a történetet, mert direkt ehhez a filmhez készült a dal, sőt az eredeti ’95-ös verzió is felcsendül az előzetesben.

Ezt vágod?  Nyugati parti veteránok újra akcióban II. - Richie Rich

A Tűnj el! című horrorfilm alkotója, Jordan Peele ismét szétfeszíti az idegeket

A film hazai premierje március 21-re esik, és nagyon ötletes alkotásnak ígérkezik. Addig is itt van még a trailer-ben hallható dal instrumentális verziója, valamint az eredeti „I Got 5 On It” klipje! Csekkold!

Us – Trailer Song

LUNIZ – I Got 5 On It

ElőzőKövetkező

Szólj be!