Zene

A ruszki sztyeppék madárcsontú Pharaoh-ja

Pharaoh szürreális és misztikus effektekkel tarkított zenéje sztyeppei határon helyezkedik el a hard trap, a lo-fi hiphop, cloud-rap, trillwave, az emo rap és a based music (Lil B alapján) között.

Pharaoh stílusa sajátosnak tűnik

Egyes kritikusok szerint azon a nyomvonalon halad zeneileg, melyen Bones és $UICIDEBOY$, de szerintem van annyi egyediség ebben az orosz tagban, mint a fent említett előadókban. Nem gondolom utánzónak. Stílusa sajátosnak tűnik, szerintem a hasonlóságok a műfajazonosságnak köszönhetőek:

Bones – Dirt

$UICIDEBOY$ – Paris

Pharaoh – ФОСФОР

A kritikusok nem fogadták kitörő lelkesedéssel

Pharaoh Black Siemens rap video
Trap stílusú rapzene egyenesen Moszkvából, az 1996-ban született Pharaoh-tól.

Az 1996-os moszkvai születésű Pharaoh az orosz Grindhouse és a YungRussia egykori tagja, jelenleg a Dead Dynasty vezérarca. Első lemezét a barátai stúdiójában rögzítették 2013 végén. A kritikusok nem fogadták kitörő lelkesedéssel, de a fiatal rajongók körében ennek ellenére mégis nagy sikereket értek el, mely azóta egyre csak fokozódik. 2014-ben kiadták első lemezüket, majd azóta is egy rakás másikat, mixtape-eket, dalokat, videókat, feat-eket.

Pharaoh diszkográfiája

2014 – Уаджет

2014 – Phlora

2015 – Dolor

2016 – Phosphor

2016 – Pink Phloyd

Lássuk, hogyan reagálnak az amerikaiak Pharaoh-ra

Mindenesetre megosztó a csávó, az egyértelmű.

Ezt vágod?  Will Smith & DJ Jazzy Jeff váratlan fordulatot vett új dalával

Pharaoh, az álmodozó hedonista

Előző év májusában jött ki Pharaoh álmodozó és melankolikus, ámde mégis hedonista száma ДИКО, НАПРИМЕР címmel. Véleményem szerint nagyon jó lett, ezért is ajánlom minden trap specialistának és azoknak, akik esetleg még nem ismerik ennek a törékeny művésznek ezt a csodálatosan ihletett művét és általában a munkásságát.

Pharaoh –  ДИКО, НАПРИМЕР

Én nagyon ajánlom a zenéjét azoknak, akik szeretik a sötétebb hangulatú trappeket. Kellemes ismerkedést Pharaoh-val!

ElőzőKövetkező

Szólj be!