Életmód, Esemény

Fila Graff Jam – Az év legnagyobb graffitis eseménye

Fila Graff Jam 2019

27-én – tehát szombaton délelőtt – nyolc órás hip hop őrület veszi kezdetét a Filatorigáton! Graffitisek, DJ-k, MC-k, break; mindez ingyen!

Több mint hatvan graffiti művész ragad kannát

Már tavaly is volt hasonló rendezvény, az nekünk sajnos kimaradt, így véleményt nem tudunk alkotni róla, az viszont biztos, hogy az idei nagyon jónak ígérkezik. Ismét a graffiti kerül a középpontba, s a writerek nevét hosszadalmas lenne felsorolni, annyira sokan szórják majd a festéket. Teljes listáért és a művészek néhány korábbi art-jáért csekkoljátok az esemény Facebook-linkjét.

A zene és a break szerelmesei is jól érezhetik magukat

Az esemény zenei felelősei is megérdemlik a respektet. Az ország egyetlen apa-fia DJ párosa nyitja a kört, a Nagy Világ!? Crú, avagy Kispeppino és Oldschool Peppino. Utánuk Rawmatik (Kriminal Beats) áll a DJ pult mögé, ő külföldön is többször fellépett, amerikai MC-k sokaságával készült közreműködése, és nekünk is beszámolt ezekről az élményeiről (vele készült legutóbbi interjúnk itt).

A délután folyamán az élő hip hop lexikon, györemix! (így szolidan kisbetűvel írja a nevét) is bemutatja lemezlovas tudását, majd DJ Hmad zárja a zenei line up-ot. Az MC-kről nincs infónk, mert meglepetésnek szánják a szervezők. A break táncot a B-Boy Tailor and friends nevű csapat tolja majd. Persze kaja és pia is lesz, szóval csak magatokat meg barátaitokat kell vinni!

Ezt vágod?  Mi történt Mohamannel?
ElőzőKövetkező

Szólj be!