Zene

Tarolhat az emszí – Érkezik Sneez új EP-je

Sneez MC magyar rapper

Sneez egy igen kemény előző évet tudhat maga mögött, aminek a gyümölcse idén érhet be.

Egy évvel ezelőtt publikálta az ezRecords-os első dalát, “Ha megtennéd holnap” címmel és Pitta közreműködésével. Majd 2018 áprilisában egy party track lyrics video-jával folytatta a sort.

Nyáron a Monte-Carlóban milliókat nyerő magyar pókeres, Györgyi Krisztián sztorijáról írt dalt Blöffkirály címmel, aminek az érdekessége, hogy maga Krisztián is rappel benne. A dalhoz klip is készült a Duna Plázában található Duna Poker-ben. Ezen alkotásnak köszönhetően több nagyobb médiumban is megjelent Sneez neve.

Az ősz végén egy elgondolkodtató dal videóklipjével jelentkezett. A “Boldogság” klip érdekessége, hogy egy eldugott helyen lévő horgásztónál forgott, ami ráadásul éppen nem is volt látogatható. A halőr nem is örült, amikor lefülelte a stábot.

A 2018-as év végére aztán az I-re rákerült a pont. Sneez MC bekerült az Animal Cannibals új, 10 perces raphimnuszába is. A Tarolnak az emszíkben 6:54-től rokkol az ütemen.

Sneez egyre inkább a befutás felé tart és úgy tűnik, hogy a 2019-es évben beérhet az eddigi rengeteg befektetett munka. Először is, hamarosan érkezik Sneez új, 7 dalt tartalmazó EP-je, a “Száll fel a gépem”, amin bónuszként egy német nyelvű dal is helyet kapott. Íme a promomix:

Ezt vágod?  Letölthető: ezRAP! Juice (Magyar rap/hiphop válogatás)

Másodszor, készülnek az új dalok, videóklip megjelenések. Hogy jó úton halad-e? Azt mutathatja, hogy egyre több rajongója van az előadónak, egyre több helyről keresik, de döntse el ki-ki maga.

A tények viszont magukért beszélnek, amik alapján Sneez gépe már elindult a hangárból a kifutó felé…

ElőzőKövetkező

Szólj be!