Zene

Will Smith & DJ Jazzy Jeff váratlan fordulatot vett új dalával

Will Smith DJ Jazzy Jeff 2017

Will Smith a.k.a. The Fresh Prince és DJ Jazzy Jeff párosát senkinek nem kell bemutatni, egészen a ’80-as évek közepétől kezdve hatalmas sikereket értek el mind a zeneiparban, mind a “Kaliforniába jöttem” című sorozat által és akkor még nem is beszéltünk Smith filmes karrierjéről.

Will Smith és DJ Jazzy Jeff örökzöld nyári slágere, a Summertime

Visszatérőben a kultikus duó

A kultikus duó hosszú hallgatást tört meg új dalával, amit az éppen zajló turnéjukon játszottak először. Évek óta lehet hallani a tervezett visszatérésükről, ami idáig nem valósult meg, azonban Smith nyilatkozatai szerint több, mint 30 (!) új dalt készítettek el az elmúlt időszakban. A dal premierje egyébként az angliai Blackpoolban megrendezett Livewire Festival-on volt augusztus 27-én, amiről meg is nézhettek egy részletet itt:

Get Lit, az eddig kiadatlan új Will Smith és DJ Jazzy Jeff zene

Szóval az van, hogy az egyik első klasszikus MC & DJ felállás két tagja, 2 úttörő legenda – akik közül Jazzy Jeffre a turntablista szakma nagyjai is példaképként tekintenek – egy teljes mértékben felejthető, reggae és annak elektronikus fúzióival kombinált EDM dallal “örvendeztették” meg a nagyérdeműt, amilyenből már rengeteget hallhattunk más előadóktól, csak éppen sokkal jobban előadva és megkomponálva. Most komolyan, hol van ilyenkor Phil bácsi, hogy kihajítsa az ajtón ezt a cuccot? (Isten nyugasztalja!)

Kedves hiphop-headek, ezRAP-olvasók, szurkoljunk együtt, hogy a friss zenék között hozzájuk méltó új csemegék is legyenek majd. Várjuk a következő dalokat, vegyük úgy, hogy ezt meg sem hallottuk. 🙂

ElőzőKövetkező

Szólj be!