Hírek

Letépték a besokallt Tiah álarcát virtuálisan

Vajon hogy néz ki Tiah?

A Papagáj dalával debütáló síálarcos Tiah már az első számában be volt sokallva, de a második dalára elege lett mindenből. Továbbra is leginkább a sok alkalmatlan udvarlóból.

Tiah-nak elege van

A klip és a zene hangulata sötét és agresszív, kicsit szadomazo fílingre hajazó, mint az előző alkotás. A szöveget már csak ketten írták, ellentétben az első dallal, melyben még harmadmagával rakta össze azt a kb. 16 rímpárt. Lehet a következő szám alkalmával már egyedül is menni fog ez, hisz elég ügyesnek és talpraesettnek mutatkozik.

2019 március 25-én jelenik meg legújabb száma, a Miért fáj, amely címe alapján ismét nem ígérkezik egy vidám nótának.

Leikeli47 image-ét nyúlja Tiah?

A trapperina még nem nyilatkozott, hogy véletlen-e, vagy szándékos a hatalmas hasonlóság koncepciója és maszkviselése miatt Leikeli47 és közte. Arra viszont már válaszolt Instáján, hogy Bhad Bhabie-t egyenesen gyűlöli és egy nagyképű, agyatlan picsusznak tartja.

Vajon miért visel álarcot, és hogy nézhet ki?

Vegyük a legegyszerűbb magyarázatot, Tiah azért visel álarcot, hogy sikereit kizárólag zenéjének köszönhesse és persze annak, ami az álarcon kívül látszik belőle. A szerkesztőségnek azonban van olyan információja is, hogy egy székesfehérvári irodaházban dolgozik Tiah, és azért hord maszkot, mert a munkájával nem összeegyeztethető a rapje.

Ezt vágod?  Young Thug után Lil Cory is bevallotta, hogy földönkívüli

Mindenesetre egy grafikus kísérletet tett a művésznő arcának leleplezésére a Photoshopot segítségül hívva. Három fantomképet készített Tiah-ról, azt nem tudni, melyik hasonlít rá valójában, de szavazzatok, hogy ti melyik arcképet találjátok a leginkább hozzá illőnek.

Így nézhet ki Tiah

Tiah lehetséges kinézete 1
Tiah lehetséges kinézete – 1. változat
Tiah lehetséges kinézete 2
Tiah lehetséges kinézete – 2. változat
Tiah lehetséges kinézet 3
Tiah lehetséges kinézete – 3. változat
ElőzőKövetkező

Szólj be!