Videó

Tiah – Símaszk és dús keblek

Tiah - a símaszkos magyar rapcsaj

Ez az a csaj, akivel nem fogtok bírni.

Ez a flow fogja az agyatok kinyírni

Legalábbis a szöveg lényege ez, meg az, hogy Tiah kegyetlenül elbánik a neki nem szimpatikus fickókkal. Mindennap ráír egy Pista nevezetű kamugengszter vagy futballista, a lista hosszú (ezek a rímek komolyan elhangzanak a dalban). Nagyon kemény férfinak gondolják magukat, de csak akkor, ha Kamagra nevű ajzószer van a birtokukban. De hiába a Kamagra is, Tiah keményebb!

Tiah – Papagáj

Tökéletes bemutatkozás

Azt nem értem, hogy ennek a szövegnek a megírásához miért kellett még két ember Tiah mellé (az R’n’B-ben tehetséges SMiTHMUSiX, és az a Stephco, aki többek között az OL’ STARZ „Óvakodj Utókor!” című kollaborációs dalban hallható). Mindegy! A produkció bemutatkozásnak tökéletes. Nem rajongok a trapért, de akik igen, azoknak bizonyára hatalmas felüdülés ez a dal a mostani, felkapott, túlértékelt csajrapek között.

Tuti levennétek róla a…

Ráadásul ennek a nőnek olyan szintű erotikus kisugárzása van, mint az aranykori Salt ’n’ Pepa, Lil’ Kim és Foxy Brown bája összeadva, s megszorozva kettővel. Most biztos azon gondolkodtok, hogy levennétek róla a… a maszkot. Én is kíváncsi lennék, hogy kit takar a produktum, a következő klipben talán kiderül. Már csak ezért is érdemes várni rá, meg azért, mert érdekel, hogy szegény srác túléli-e a Tiah-val és benzineskannájával történő találkozást.

Ezt vágod?  Bhad Bhabie az óvodás generációnak is fogyaszthatóvá tette horror rap dalát

Főkép: Tiah Facebook oldala

ElőzőKövetkező

Szólj be!