Zene

Gyász, mókázás és fenyítés Lady Leshurr körül

Lady Leshurr grime rapper

A jobbnál jobb számokat kirakogató, karibi származású Lady Leshurr a brit grime hiphop és dancehall egyik fénylő freestyle rappere és önmagát pánszexuálisnak valló énekes csillaga, akit Cardi B saját debütáló videóklipjében be is fenyített és a brit rapper Krunchie-val közös instruját is felhasználta. Ezt a beefet hallhatjuk a “Cheap Ass Weave” című Cardi B számban. Hogy a fenyítés mennyire sikerült, azt mindenki maga döntse el.

Cardi B – Cheap Ass Weave

Hallgassátok meg az eredeti számot is, mely egy sorozat része, s amelyben többek közt a helyes viselkedési szabályokat és a „fogmosást” promotálja nagyfokú elmésséget, szemtelenséget és humort prezentálva:

Lady Leshurr – Queen’s Speech Ep.4

Cadet egyik ihletője volt művészetének

2019 februárjában sokakkal egyetemben gyászos hírt kapott Lady Leshurr. Cadet, a 28 éves londoni grime rapper autóbalesetben elhunyt. A szomorú dalban a grime királynő elgyászolja az általa nagyra tartott zenészt, aki egyik jelentős ihletője volt művészetének. Sajnos ez a dal nem tudott viccesre, se komikusra íródni, hisz ezúttal mély gyászt próbált megfogalmazni a tehetséges és nagyreményű rapper, tisztelegve kollégája előtt.

Ezt vágod?  A ruszki sztyeppék madárcsontú Pharaoh-ja

Lady Leshurr – It’ll Kill You

Cadet egyik 2016-os számából is érezhető, hogy ha nem ragadta volna el a halál, ez a tehetség nagy sikereket hozott volna még számára. Sajnálatos, hogy ez a csillag lehullott.

Cadet – Letter To Krept

Lady Leshurr -ról bővebben itt olvashatsz:

ElőzőKövetkező

Szólj be!