Zene

Motivációs dal a fiók mélyéről Jolie-tól

Jolie feat Tomecs G Soha ne add fel

Előkerült a fiók mélyéről egy korábbi Jolie motivációs dal Soha Ne Add Fel címmel, ami még 2011-ben született, de nem igazán volt terjesztve.

Jolie első csapatával, a Canapeace-szel az első magyar valóságshow, a Big Brother dalának hivatalos remixét készítette, szerepelt válogatáslemezeken, Bíró Nórával készült 2005-ös Még Bennem Él című dalát több rádió is játszotta, majd 2008 nyarán Vincabival és MC Ducky-val hozta a Napsugár című klipes nótát, szakmájához köthetően pedig videóklipeket készített és a legtöbb magyar rap/hiphop médiumhoz köze volt, és van.

2011-ben jelent volna meg végre első szólólemeze, de munkájával akkor összeegyeztethetetlen volt a zenei karrier. Vannak raparcok, akik szerint közel 50, szinte kész dala lapul meg különböző stúdiókban és egyéb helyeken. Állítólag 2004-2005 körül egy korábbi Fresh lánnyal is készített zenét.

A most előkerült dalának két érdekesége is van. Az egyik, hogy a többszörös világ- és Európa-bajnok harcos, Kunkli Tivadar Bob Sapp (a Szörnyeteg) elleni K-1-es győzelme ihlette. A másik, hogy a g-funk stíluselemeket tartalmazó zenei alap Michael Jackson Smooth Criminal slágeréből táplálkozik, az isnpirálta.

Ezt vágod?  New School HipHop Mix-szel zárja az évet a Hősök lemezlovasa

Jolie feat. Tomecs G – Soha ne add fel

Jolie dala Tomecs G közreműködésével készült, aki a Fila Rap Jam-ek időszakában a Launda frontembereként vált ismertté.

ElőzőKövetkező

Szólj be!