Videó

Missh Lotfi Begivel erősített a Hiroval közös Megöl klipjéhez

Missh Megöl videóklip

Bombaként robbant Missh ezévi utolsó klipje, amely az AK26-os Hiro közreműködésével készült Megöl című dalhoz készült. Jobban mondva annak egy klip verziójához (mondhatnánk azt is, hogy remixéhez), amit zeneileg Lotfi Beginek köszönhetünk Nagy Dáviddal az oldalán.

Az eredeti dal a Karácsony előtt megjelent, új, MERCI című Missh kislemezen hallható. Missh 5 dalos albumának az érdekessége, hogy a dalok kezdűbetűi adják ki az album címét.

Missh x Lotfi Begi feat. Hiro – Megöl

A “Megöl” egy igazi party sláger track, amit még Drake is megirigyelne. A totális sikerhez pedig ott van még Hiro vendégszereplése a dalban, aki az AK26-tal és szólóban a csúcson jár és Pixával a klubzenére is ráment 2018-ban.

A Lotfi Begi, poposított, rádió sláger verzió pedig pluszban rátesz egy lapáttal.

A Missh Megöl dal szerint az előadónak fáj, amikor azt látja, hogy a szeretett lány olyan képeket tölt fel, ami szerint túllépett már rajta, de szerinte nem, mert tudja, hogy mit érez az irányába. Ez az érzés pedig szinte megöli Missht. Így maradnak neki a kalandok, pedig nem ezt akarta, családra vágyott.

Az előadónál egyébként nem először jelenik meg ez a téma. Valószínűleg mély nyomot hagyott benne egy(-két) szakítás.

A dalhoz forgatott videóklip is tökéletesre sikerült. Több korábbi Missh klipben látható jelentre hajaznak a képek, mint például az autóból kilógva rappelés, vagy a neoncsöves megvilágításos képek. A végén pedig konkrétan felgyújtanak egy autót a srácok, majd az égő autó előtt láthatunk performansz részeket.

Missh Megöl című dala a 2019-es év első magyar klub slágere lehet, valószínűleg nem hiába Szilveszter előtt került publikálásra a videóklip, 31-én este tuti megannyi szórakozóhelyen hallhatjátok majd a hangfalakból dübörögni.

ElőzőKövetkező

Szólj be!