Hírek

Városimázs dalban rappel a martfűi polgármester

Martfű Szuper csúcshely

Ha valaki meghallja Magyarországon, hogy Martfű, leginkább a martfűi rém sztorija ugrik be elsőként, főleg mostanság, hiszen a közelmúltban filmadaptációja is készült. Most viszont a Martfű Média által készített dal, és annak videóklipje által kiderül, hogy Martfű nem egy rémes, hanem egy szuper csúcshely.

A videó egy városimázs dalhoz készült, aminek az érdekessége, hogy az adott szövegrészeket a témához illő emberek éneklik, mint például sportolók, polgárőrök, óvodások, tanárok, gyúrósok vagy éppen hagyományőrzők.

A mai trend szerint a raprész sem maradhatott ki (2 perctől a videóban), amiben meglepetésre a polgármester, Dr. Papp Antal rappelve közli Martfű gazdasági helyzetét, és hogy “Martfű város a legjobb hely!”:

“A város jól áll, jó a kedvem,
Financiálisan minden rendben.”

Martfű – Szuper csúcshely

Majka nagy pacsit küld a martfűieknek

Az Abba Super Trouper zenéjét újragondoló dalt és annak előadásmódját nagyon eltalálták a szerzők. Elnézve a képeket és a jókedvű szereplőket kedvünk is támadt ellátogatni oda. A dalt nem profik adják elő és talán pont ez adja a báját, ezért lehet az, hogy rengetegen osztják meg a tartalmat a közösségi oldalakon.

Ezt vágod?  Snoop Dogg által producerelt Long Beach-i csajok és a g-funk zene

Majka is felfigyelt a videóra, ő így kommentálta a Facebook oldalán az alkotást:

“Tessenek példát venni Martfűről, hogy kell imázst építeni!! Nagy pacsi nekik! 🙂 ♥️♥️♥️Martfű♥️♥️♥️”

ElőzőKövetkező

Szólj be!