Videó

Pixa invitálására Hiro a klubzenére is ráment

Pixa Hiro Paparazzi

Pixa a nyár elején megjelent After produkciója után most a rap és pop zenét meghódító Hiro-val karöltve jelentkezett. Közös klubzenéjük a Paparazzi címet kapta.

A dalhoz készült videóklipben leginkább performansz meg image részeket láthatunk. Van itt klub jelenet, meg motorcsónakos lazulás, ezek mellett pedig a kisebb sztori képeknél Hiro-t vadássza egy paparazzi. Ugyanis a dal arról szól, hogy bárhová is megy Hiro, mindenhol lesik, fotókat készítenek, ezért nem tud kettesben (na most mondhatják, hogy köcsögök vagyunk: a dalban sajnos a “kettesbe” szöveg került, kettesbe az autót tesszük váltásnál, a pároddal kettesben vagy – a szerk.) a nőjével a WestEnd-be menni vagy éppen az Arénába. Szinte nincs magánélete, így legszívesebben elbújna egy csomagtartóban.

A verzéket és a refrént Hiro énekli, az intro-ban és az átkötőkben pedig Pixát hallhatjuk, aki az énekest kérleli, hogy legyen már jó csávó, és menjen velük Afterezni, mindezt úgy, mintha telefonon beszélnének.

Pixa x Hiro – Paparazzi

Pixa jó kis muzsikát producerelt. Könnyen a nyári főszezon és az ősz magyar klubkedvence lehet. Ha meg éjjel nem hallják, hajnalban az afteron biztos tolják majd a tagok.

Az After dalból mára amúgyis egy egész mozgalom és brand kezd kibontakozni. Gondoljuk nem véletlenül, Pixa valószínűleg így álmodta már meg az elején.

ElőzőKövetkező

Szólj be!