Esemény

Check The Rhime special party Veszprémben

A különkiadás lényege, hogy felidézze az elmúlt közel egy év budapesti partijait, amelyek a Respect RealHipHop (ruhamárka és mozgalom) közreműködésével jöttek létre. A közönség élőben láthatta Grandmaster Flash, a Delinquent Habits, a Gangstarr Foundation és a The Beatnuts felejthetetlen produkciót.

Delinquent Habits – Go Easy (élőben a budapesti Instantban)

Őket is megidézzük a Check The Rhime aktuális eseményén, ahol a rendezvénysorozat rezidense Brosy indítja a műsort finom és új hip hop zenékkel. Az európai rap szcéna is képviselteti magát, mély és ütemben gazdag ritmusokkal főleg a német és francia nyelvterületről válogatva.

A 90-es évek dübörgő, boom bap-től hangos ütemeivel folytatjuk a partit, majd a golden age folyamán továbbúszunk a beatmesterek, MC-k és producerek nagyszerű lemezeivel, melyeket a hazai hip hop színtér egyik alapítója, meghatározó alakja DJ GYöReMiX! prezentál 100 % vinyl szetjével!

Nem feledkezünk meg a reggae és az r’n’b kedvelőiről, ugyanis mindkét zenei felelős különleges, bulizásra alkalmas bombákkal készül erre az alkalomra.

Az este folyamán kiemelt szerephez jut a korábban felsorolt négy előadó/együttes és az általuk a hip hop történelemkönyvébe aranybetűkkel beírt számos sláger.

“Veszprém-Pápa-Ajka-Tapolca – a hip hop legjobb zenéi felpakolva,
Szeged-Pécs-Miskolc-Budapest – eljönni ne légy rest!” 😉

Minden régi és új hip hop arcot várunk október 27-én a Check The Rhime buliban a veszprémi Alfában!

Belépő: 800 HUF

Program:

20:00 – START (Brosy)
23:00 – GYöReMiX! – Respect RealHipHop Special és Best of Hip Hop & R’N’B vinyl set
02:00 – After szintén kiváló zenékkel (Brosy)

ElőzőKövetkező

Szólj be!