Esemény

The Four Owls – Anglia rapkirályai Budapesten

The Four Owls Budapest Akvárium

Az angol underground hip hop legjelentősebb alakjai, a High Focus lemezkiadó szupercsapata április 26-án Budapesten lép fel!

9 éves a High Focus, az angol rapszcéna legfontosabb bölcsője

A High Focus Records 2010-ben alakult, és célja az újgenerációs angol rapelőadók segítése, promotálása. Többek között a Budapesten tavaly fellépő nyelvpörgető géniusz, Ocean Wisdome zenei karrierjét is ez a lemezcég indította be. A kiadó idén áprilisban ünnepli kilencedik születésnapját. Igencsak megtisztelő, hogy az esemény apropóján hazánkba is ellátogat a négy bagoly – avagy a The Four Owls –, ugyanis Magyarországon és saját országukon kívül nincs egyéb állomása a közelgő turnénak (Angliában is csak London és Bristol).

DJ Premier-rel is készítettek dalt

2011-ben döntött úgy Big Owl (szólóban Fliptrix), Bird T (szólóban Verb T), Rusty Take-Off (másnéven BVA) és Deformed Wing (szólóban Leaf Dof), hogy egyesítik raptudásukat és megalapítják a The Four Owls-t. Ez idáig két stúdióalbumuk jelent meg: 2011-ben a „Nature’s Greatest Mystery”, 2015-ben a „Natural Order”. Mindkettővel a klasszikus boom bap hangzást hozzák. A második lemezen a legendás Gangstarr duó még életben lévő tagja (R.I.P. Guru), DJ Premier is közreműködő.

Ezt vágod?  Novemberben ismét Pesti Műszak buli az Akváriumban

„Nature’s Greatest Instrumentals” címen első korongjuk instrumentális verziója is megjelent 2016-ban. A HighFocusTV nevezetű YouTube csatornán fellelhető az összes klipjük, de érdemes csekkolni Bandcamp felületüket is, ahol fülelhető és digitálisan megvásárolható teljes diszkográfiájuk.

Április 26-án találkozunk az Akváriumban! A buli Facebook linkje:

The Four Owls // Akvárium Klub

ElőzőKövetkező

Szólj be!