Videó

Farkasok 2.0 – az MVP és Zamerati váltotta az AK26-ot Mr. Busta oldalán

Farkasok Mr. Busta MVP Zamerati AMG Flow

Az Essemm és Mr. Busta közötti konfliktus, majd több tag, köztük az AK26 kiválása után sokan a Real Trill Music széthullását vizionálták. Mára a kétkedőknek ideje Canossát járniuk, ugyanis Busta Zsoltinak az elmúlt fél évben kemény munkával sikerült újraformáznia bandáját. A részleges újrakezdést mutatja az újonanan futtatott RTM Gang név is, és bizony a gang mára egyre aktívabb.

Egy csoportosuláshoz köthető, előadók és csapatok felett átívelő kollab csapatok között a legjobban futott lett anno a Mr. Busta és az AK26 által alkotott Farkasok. A névadó daluk egyben ars poeticájuk is volt, ami szinte utcahimnusszá vált.

Majd a “Kötél” és “#‎apénzembeestélbele” című szerzeményeik a rajongótáboruk kedvenceivé váltak. Az AK26 távozása után a Farkasok csapata is megszűnni látszott. Egészen mostanáig, ugyanis Mr. Busta az MVP krúval és Zameratival az oldalán újraalkotta a formációt. El is készült az első újdonsült Farkasok dal és hozzá a videó AMG Flow címmel.

Az új Farkasok AMG Flow-ja

Ahogy az RTM-től megszokhattuk az utóbbi időben, a dal stílusilag ismét a német rapvonal vízein evez, de nagyon elkapták a srácok. Külön kiemelendő Zamerati verzéje, ami nem is AMG, egyszerűen gyilkos flow.

Ezt vágod?  Goore is csak pislogott új klipjének nézettségi adatait látván

A dal mondanivalója a refrénben használt hasonlattal leírva, hogy elkezdték az előadók a Suzuki szintjén, de mára AMG szintjén van a flow-juk és az életszínvonaluk is. Ez utalás Mr. Busta útjára, ugye sokan emlékszünk még a tuning Suzuki Swift-jére, és örülünk, hogy ő sem felejti. Ez jó is van így. Nem megjátszós a sztori, és talán pont ettől a hitelességtől lesz valahogy nagyon átérezhető.

ElőzőKövetkező

Szólj be!