Lemezajánló

Magyar gangsta rap-et keresel? Töltsd le ezt az albumot ingyen!

Márkypapa Borsod gangsta rap

Legutóbb Ganxsta Zolee-ék jelentkeztek magyar gangsta rap albummal még a 2017-es év tavaszán. Korábban már írtunk róla, hogy a borsodi csibész, Márkypapa 2018 őszére tervezi új lemezének megjelentetését Gangstarap címmel. A jó hír, hogy az album megjelent, és a pár dalosra tervezett lemez végül 10 szerzeményt tartalmaz.

Márkypapa – Gangstarap album

Letöltéséhez kattints a képre!

Márkypapa Gangstarap albumának ingyenes letöltéséhez kattints a képre!

Az albumon Márkypapa mellett egyedül Chiko tűnik fel az Élem az életemben, illetve tizedik track-ként Márky zenekarának, a Ghetto Funk-nak az első saját dalát, a Szabadnap-ot kapjuk meg. Az album zenei anyagán több producer is dolgozott. A zenei alapokat The Illest Beats, DosE, KisDoki, RIP Beats, D.Nero és Imi.LN. készítették.

Az album előzeteseként korábban már 3 dal is kijött videóval társítva. Kettőt már korábban linkeltünk, a Hamis Világról pedig itt írtunk. Ha azok bejöttek, akkor megnyugtatlak, a lemezen többnyire hasonló west coast rap stílusú cuccok várnak. Két személyes kedvencem a “Dzsungel” és az “UccaRepp”. Ezzel kapcsolatban jeleztem is Márky-nak, hogy véleményem szerint ezekhez kötelező lenne klipet forgatni. A válaszból kiderült, hogy a Dzsungel egy lyrics video-val fog kijönni. Még az is lehet, hogy a másik meg egy ezRAP! TV-s gengszter “street video” klippel.

ElőzőKövetkező

Szólj be!