Hírek

YG szerint 6ix9ine egy pedofil k@cs@g

6ix9ine és YG

A Bulletproof klipjében YG durván megalázza 6ix9ine-t.

Erőszak a zárkában

Ugye értitek a cenzúrázott címet? 6ix9ine nem kócsagnak, hanem köcsögnek van ábrázolva YG új klipjében. A 6ix9ine-t alakító, szivárványhajú színész – vagy inkább színészkedő valaki – a kezdő képsorokban két „sheriff” társaságában kullog egy cella felé. Miután bezárul a kaptár ajtaja és lekerül a bilincs, elkezdődik számára az igazi rettenet. A tömlöc másik vendége – egy böhöm nagy feka – azonnal rámoccan; fenyegeti, megpofozza, lerángatja róla a nadrágot. Ami ezután történik a zárkában, azt már nem látjuk. A következő képsorok a szokásos utcai gangstapörgést prezentálják, töltényhüvelyekkel, két dobermannal, egy csodaszép Lamborghinivel, és tömegjelenetekkel.

YG – Bulletproof ft. Jay 305

6ix9ine valóban állt bíróság előtt egy lány miatt

Az önajnározó, keménykedős szövegekből nem derül ki, hogy miért utálják ennyire 6in9ine-t és miért bélyegzik pedofilnak, de volt már szó ezekről a médiában. 6ix9ine-nak egy haverjával, Trippie Reddel több közös dala készült, ám 69 egy másik korábbi spanja, ZillaKami megosztott egy olyan fotót, amin a színes hajú rapper egy melltartóban lévő, tizenhárom éves lányt karol át. Trippie Redd emiatt nyilvánosan elhatárolódott tőle:

„Bocs, tesó, de nem szeretjük a pedofilokat.”

Az ügy bíróságig jutott, Tekashi 69-t bűnösnek ítélték, hiába állította, hogy semmilyen szexuális viszonyba nem került a lánnyal, akit tizenkilenc évesnek gondolt. Közösségi munkát kellett végeznie, s megtiltották neki, hogy szexuálisan vagy erőszakosan provokatív képeket készítsen nők és gyerekek társaságában – ha ezeket betartja, nem jegyzőkönyvezik szexuális erőszaktevőként.

Viszont úgy látszik, YG ellenszenvét irgalmatlanul kiváltotta (ő biztos minden csajt igazoltat összebújás előtt). A másik dolog, amiért YG köpköd 69-ra, az a Bloods bandához való kötődésének hangoztatása (itthon is akad ilyen egyén), ugyanis Young Gangsta szerint ez kamu.

Compton newschool gangstája hamarosan gengszterfilmben szerepel, Brooklyn tarkafrizurása nemrég 50 Cent-tel featelt.

ElőzőKövetkező

Szólj be!