Film

YG, a Compton-i rapper gengszterfilmben szerepel

YG Compton rapper

Hamarosan vetítik az USA legfiatalabb drogkirályáról szóló White Boy Rick-et! A filmben a Compton-i rapper, YG is szerepet kapott.

Tizenhat évesen Detroit nagymenője

A valós események alapján készült krimi Amerika történetének legfiatalabb kábítószerkirályáról szól. A Detroit-i Ricky Wershe Jr. piti dílerként kezdte, tizenhat évesen a bűnözés csúcsára került, s végül az FBI besúgójaként tört derékba karrierje. Érdekes, hogy az a Richie Merritt alakítja a főszerepet, aki eddig sosem állt kamera előtt. Mellékszerepekben viszont elismert színészeket is láthatunk majd, például Matthew McConaughey-t és Jennifer Jason Leigh-et. Leo ‘Big Man’ Curry szerepében pedig YG mutatja meg színészi képességeit.

White Boy Rick gengszterfilm plakát
A White Boy Rick filmplakátja, bal szélen YG-vel.

YG már szerepelt filmekben, mégpedig Snoop Dogg-gal

A Compton-i gangsta rapper eddig kétszer játszott filmben, 2012-ben a We the Party és a Mac & Devin Go to High School című komédiákban Snoop Dogg mellett. Utóbbiban Wiz Khalifa és Mystikal is szerepel. Ezen vígjátékok nem kerültek magyarországi forgalmazásba, s a White Boy Rick-nek sincs (egyelőre) hazai premierdátuma, de reméljük valahogyan nézhető lesz majd.

YG és A$AP Rocky a Handgun klipjében

Young Gangsta a zeneiparban is aktív; Stay Dangerous című albuma augusztus 3-án jelent meg.

Ezt vágod?  Dokumentumfilm készült Suge Knight birodalmáról, a Death Row-ról

ElőzőKövetkező

Szólj be!