ezRAP! TV

Kódolt üzenettel jelzett Mohaman a Weszélyes Elemeknek

Weszélyes Elemek - TriplaX lemezbemutató koncert interjú

Már 2010 környékén megfogalmazódott az ezRAP! TV gondolata a fejemben az ezRAP! Magazin mellett. Voltak is próbálkozások, különböző, akár televízió csatornáknak is szánt pilotok készültek, illetve pár videó a netre is kikerült hébe-hóba, de végül mindig megrekedt a projekt.

Régóta terveztem az ezRAP! TV-t

Pedig csak nálam találhatóak meg egészben olyan felvételek, amik fontosak lehetnek a magyar hip-hop és akár a magyarországi zenei élet tekintetében is. A fiókban lapul Busta Rhymes budapesti fellépésének  videója, Coolio Rio-s (ez még a régi Rio-ban volt) haknijának felvételei, de az A38 színpadán fellépő Das Efx buli videója is egy körülbelül 15 perces Das Efx interjúval. Ezek az igazi nagyok, de magyar előadókkal is bőven akad kiadatlan videó, legyen az MC Gőz, Funktasztikus vagy éppen a Hősök.

Mivel az ezrap.hu a szerkesztői által az elmúlt egy évben a hazai hip-hop élet és rap zene zászlóshajójává nőtte ki magát (amit azért helyén kezelünk, hiszen vakok közt a félszemű a király), úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy elinduljon végre ténylegesen az ezRAP! TV. Itt tartunk most. Boldogan jelentem be, hogy elindult. Ettől a héttől minden héten kedden és csütörtökön 19 órakor új ezRAP! TV videóval jelentkezünk. Tapadjatok rá!

Ezt vágod?  VZS torkából a gettó hangja tör elő

Jolie

Íme az első adás: A Weszélyes Elemek első lemezbemutató koncertjén jártunk

Az előző héten ellátogattunk a Weszélyes Elemek roma rapduó első lemezbemutató koncertjére a budapesti Gödör Klubba. A srácokat még a Rap, Revü, Rómeó magyar mozifilm által ismerhette meg az ország Gálvölgyi János, Stohl András és (Kicsi) Tyson mellett, aztán amilyen gyorsan a rivaldafénybe kerültek, olyan gyorsan el is tűntek. Underground szinten két lemezt is készítettek, majd idén megjelent a harmadik albumuk, amely egyébként egy kísérő kislemezt is kapott, így egy speciális duplalemezről beszélünk. A Kálóval és Gyurmával történő beszélgetésünk során érintettük a múltat, a jelent és egy kicsit a jövőt is. Kiderült, hogy a nemrég eltávozott Mohaman is szerepel a TriplaX című lemezükön, aki rejtélyes módon üzent a Weszélyes Elemeknek. Nézzétek meg!

Kódolt üzenettel jelzett Mohaman a Weszélyes Elemeknek

ElőzőKövetkező

Szólj be!