Film

Tankot kapott Ludacris a Halálos iramban 8-ban

Ludacris - Halálos iramban 8

A 2015-ös Halálos iramban 7 minden idők hatodik legnagyobb kasszasikerévé vált. 2017-ben pedig jön a folytatás. Április 13-tól a mozikban a Halálos iramban 8.

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat…

Halálos iramban 8 – 1. magyar nyelvű előzetes

A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani… és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.

“De rég várok erre. Van egy tankunk!”

Halálos iramban 8 - Tank
Nem egy szuper harci lowridert, hanem ezt a tankot vezeti majd Ludacris a Halálos iramban 8. részében.

A Halálos iramban 6. részében Ludacris rádión közölte a rossz hírt a banda többi tagjával, hogy egy tankkal kell megküzdeniük. Valahogy így: “Hú, srácok, itt az ideje egy új tervet kitalálnuk, van egy tankjuk!” Úgy látszik a mostani rész rendezőjében,  F. Gary Gray-ben mély nyomot hagytak azon képkockák, amikor Ludacris meglátta a 2013-as Halálos iramban filmben a tankot, és vágyakozóan nézte a lánctalpas monstrumot, mert tankot adott Luda alá az új epizódban.

Ezt vágod?  U-God kimaradt a Wu-Tang: An American Saga sorozatból

Ludacris jelenete a Fast & Furious 6-ban: “Van egy tankuk!”

Hogy honnét tudjuk mindezt? A Halálos iramban 8 új előzeteséből, amiből kiderül, hogy a filmben valószínűleg egy feszültebb jelenetsornál süti el Ludacris a poént: “De rég várok erre. Van egy tankunk!”. Ezzel visszautalva a 2013-as Halálos iramban filmben látható jelenetére.

Halálos iramban 8 – 2. magyar nyelvű előzetes

ElőzőKövetkező

Szólj be!