Film

Ice Cube zenéjére aprítják a zombikat a Zombieland 2 előzetesében

Zombieland 2 előzetes

10 évvel az első rész elsöprő sikere után, idén ősszel érkezik a mozikba a Zombieland második része. Az első előzetese alapján a Double Tap alcímet kapó filmet is valószínűleg harapni fogja a közönség.

A Double Tap kifejezés egyébként az első részben felsorolt túlélési szabályok egyike, miszerint a zombikat mindig kétszer lődd fejbe, az a biztos.

Az első rész főszereplői maradtak, de újak is csatlakoznak hozzájuk. Így a Fehér Házat elfoglaló Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin és az első rész óta már Oscar-díjas Emma Stone mellett feltűnik a zombi apokalipszisban Zoey Deutch, Rosario Dawson és Luke Wilson is.

A filmet a legutóbb a Venommal premierező Ruben Fleischer rendezte. A Venomnál Eminemet kérték fel a filmzene elkészítésére, de valószínűleg a rendező csípheti a rap zenét, mert a Zombieland 2-nek már az előzetesében egy korábbi Ice Cube dalra aprítják főhőseink a zombikat.

A dal pedig nem más, mint a még 2006-ban megjelent, “Laugh Now, Cry Later” című Ice Cube nagylemezről a “Click, Clack – Get Back!”. Ha nem ugrana be elsőre ez az Ice Cube korong, segítségül annyi, hogy a két nagy sláger az albumról a Scott Storch által producerelt “Why We Thugs” és a Lil Jon-nal és Snoop Dogg-gal közös “Go to Church” volt.

Ezt vágod?  N.W.A - Egyenesen a házimozikba

Zombieland 2 előzetes

ElőzőKövetkező

Szólj be!