Film

3 dolog, amit a Budapesten forgatott Gemini Man, új Will Smith filmről tudni kell

Will Smith Gemini Man film

Különleges akcióthillerben láthatjuk hamarosan a rapper/színész Will Smith-t: a Magyarországon forgatott Gemini Manben duplán szerepel.

A Gemini Man filmről röviden

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy 51 éves bérgyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki saját 23 éves klónja, és úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee (Tigris és sárkány), a további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen and Benedict Wong.

A film olyan digitális trükköket vonultat fel amelyek még nem voltak láthatók a filmvásznon. Vegyük sorra, mik a legérdekesebb újdonságok a filmben.

1. Digitális Will Smith klón

A 23 éves Will Smith digitális úton jött létre, de olyan tökéletesre sikeredett, hogy simán közelharcba bocsátkozhat idősebb változatával, és nem tűnik fel, hogy az alkotók a számítógép segítségét vették igénybe. „Amikor először láttam magamat, teljesen kővé dermedtem. A fiatalabb változatom teljesen én vagyok, mintha visszarepültem volna az időben – mondja Will Smith. – Ez a technológia megváltoztatja a filmkészítést, de a filmnézési szokásokat is.”

Ezt vágod?  Lowriders - Hamarosan a mozikban pattognak a lowriderek

2. Beindul a motor-kungfu

A film egyik csúcsjelenetében a két Will Smith motorokat használ egymás ellen fegyverként, ami körülbelül olyan szintlépést jelent az akciófilmek műfajában, amilyet a Mátrix hozott el két évtizede.

3. A néző az akciók közepén találja magát.

A Gemini Man 120 képkocka / másodperc 4K HD technológiával készült, ez sosem látott élességű és mélységű képet garantál. (A hagyományos celluloid esetében 24 képkocka pereg másodperceként.) A néző ennek köszönhetően egy alternatív valóságot lát a képernyőn, és úgy zajlanak az események, mintha ő maga is a részesük lenne.

Gemini Man magyar nyelvű előzetes

A Gemini Man hazai bemutatója 2019. október 10-én lesz a magyar mozikban. A felsoroltak és az előzetes alapján érdemes lesz rá mozijegyet váltani.

Forrás: UIP-Duna Film

ElőzőKövetkező

Szólj be!