Videó

Ha már unod a meleget – P’s és a Gyöngyösi pergő

P's Gyöngyösi pergő videó

Az Authentic Beats-es csávók nagyonhideg videója tuti felfrissít!

Szóval, ha már unod a meleget meg a Lil Nas X féle melegeket, itt van 3,14 és P’ Da Boomhead új klipje! Ahogyan megszokhattuk tőlük, most is boom bap cuccot tolnak az arcba.

Gyöngyösi pergő

A videó még januárban készült, ezért olyan nagyon hideg. Hogy miért vártak eddig a publikálással az jó kérdés, de leszarni, mert a track is jó! Energikus, bólogatásra késztető, retkes, mint 3,14 szakácsgatyájának a kurva ülepe.

A majdnem 3,14 perces mozgókép pofonegyszerű, de éppen ezért hozza azt a fílinget, amit a ’90-es évek east coast cuccai. Lakótelep, garázssor, egy platós mazda, ennyi elég. Elég, mert a dal önmagában is ütős.

Kripton album is van má’

Ha valaki még nem vágná, ők azok az arcok, akik tavaly nyáron elveszítették erdélyi származású csapattársukat, Kriptont. A marosvásárhelyi MC tragikus hirtelenséggel hunyt el, 26 évesen. Az ő szövegi hagyatékából idén július elején megjelent a „Szigorúan Lentről” album. A 17 tracket tartalmazó cucc itt hallgatható:

Klasszikus széklet

A heves megyei fiatal rapmesterek első albuma tavaly jelent meg kazettán, illetve letölthető az ismertebb digitális platformokról, vagy hallgatható az Authentic Beats YouTube-csatornájáról.

Ezt vágod?  Mr. Busta viharban tépett lelke

Klasszikus Széklet Az Eredeti Recept Alapján; így kell hosszasan megfogalmazni azt, hogy aranykor

Ritmikus rulett: szerencsejáték maradandó nyereséggel

Először akkor figyeltem fel a srácokra, amikor a Rhythm Roulette #HUN sorozatban szerepeltek. Érdemes csekkolni azt is:

ElőzőKövetkező

Szólj be!