Film

Rajongói plakáttal trollkodták meg Will Smith filmjét

Will Smith Gemini Man fake movie poster

Kijött a Gemini Man című Will Smith-film első plakátja, adta hírül több mozis portál. A plakáton a sztár arca hosszában ketté van választva, mintha két emberről lenne szó. Ez a sztorira utal: Smith szupergyilkost alakít, akinek nyomában feltűnik egy konkurens kolléga.

A titokzatos ismeretlen mintha csak Smith karakterének alteregója lenne, minden lépéséről előre tud és egyre nagyobb veszélyt jelent rá. Kiderül, hogy hősünk fiatalabb kiadása eredt a nyomába, vagyis saját magát üldözi. Hogy miért és hogyan alakult ez így, az alkotók egyelőre nem árulták el.

A plakát felbukkanása után nem sokkal a Paramount stúdió értesítette a szerkesztőségeket, hogy rajongói poszterről van szó, hivatalos anyagok majd később várhatók.

A Gemini Man reklámkampánya tehát a tervezettnél hamarabb kezdődött, és ez még jó jel is lehet Will Smith számára. Szakmai berkekben úgy vélik, hogy ez a produkció újabb kiugrást jelenthet Smith számára, akinek a legutóbbi filmjei nem buktak ugyan meg, de hatalmas kasszasikerekkel sem büszkélkedhet. A Gemini Man sztorijában van annyi potenciál, hogy a maximumot hozza ki a színészből, a rendező ráadásul a kétszeres Oscar-díjas Ang Lee (Brokeback Mountain – Túl a barátságon, Pi élete), aki minden műfajban emlékezeteset tud alkotni.

Forrás: UIP-Duna Film 

ElőzőKövetkező

Szólj be!