Videó

Jason Wankel ismét nagyot alkotott

A közelmúltban  jelent meg Tkyd és Day párosának legfrissebb videoklipje, ami “Az út” címet kapta. De nem csak amiatt lett különleges a most megjelent zenei videó, mert az Antlantisz Gyermekei lemezről klipezték meg hanem, mert ismét egy Jason Wankel által készített remix verzióhoz készült klip.

Az eredeti számomra kissé melankolikus, így viszont sokkal szívesebben hallgatom újra és újra, miközben valami mást csinálok a gépen. Persze azért azt sem szabad elfelejteni, hogy sajnos az újrakevert alappal rendelkező számok vagy nem passzolnak az eredeti szöveg alá, vagy esetleg meg sem közelíti az eredeti alapnak a minőségét. Itt viszont tökéletes a passzolás, szóval nem csodálkozom, hogy a hazai lírai szöveggyáros páros ismét a vele való együttműködés mellett döntött.

Tkyd & Day – Az út (Jason Wankel Remix)

A Sorstársak remixe volt az első Jason Wankel közreműködés

Nem hiába említettem azt fentebb, hogy ismét. Hiszen már az előző klipnél is, a Sorstársaknál is Jason Wankel kezei munkájának a gyümölcse szól, így az eredeti, mélyebb anyagot lazulósabbá téve.

Ezt vágod?  December közepén érkezik Cam'ron-tól a Purple Haze 2

Ami végképp érdekesség a kétféle verzióban, hogy két irányba viszi el az embert, és ez tényleg ritka egy újra felzenélés esetében, hiszen többségében vagy az van, hogy sokan kritizálják az eredetit, vagy éppen a remixet.  Itt azonban mind a két formula remekül működik a hallgatók reakcióját látva.

Így szerintem nem kizárt, hogy a nagy sikert látva Tkyd és Day hamarosan kiad egy remix albumot is, már ha lesz folytatása a történetnek, de bízzunk benne, hogy lesz.

További cikkeinket Tkyd és Day, Atlantisz gyermekei lemezéhez köthetően itt olvashatjátok!

ElőzőKövetkező

Szólj be!