Lemezajánló

Tkyd & Day – Atlantisz Gyermekei

Tkyd és Day - Atlantisz gyermekei lemezborító

Ez a páros már akkor ígéretesnek tűnt, amikor ez első közös számukat megcsinálták, ugyanis mind a ketten hasonló stílusban utaznak, ami egyszerre a legjobb gyógyír a léleknek és a legjobb hallgatni való, mikor sírnál. Hogy ez jó-e, avagy rossz, mindenki döntse el maga, nem vagyunk egyformák.

A lemezt jól megpakolták tartalommal, ugyanis 19 trekk van rajta, köztük 1-1 Tkyd és Day acapella, és egy remix, ami a „Légy jó Mindhalálig”-ból készült. Felcsendülnek még ismerős dallamok, amikor az egykori Essemm-el közös, „Mielőtt elmennék” és Tkyd „Myself”-je szólal meg Csöpi beatboxolós feldolgozásában.

Közreműködőkből nincs hiány Tkyd & Day Atlantisz gyermekei albumán

Sok vendégelőadó is felbukkan a korongon, rappelés terén Antal, Phat, a Hősök és a Jam Balaya, míg éneklés terén Liliann és Hesz Ádám. Az alapokért többnyire Bandezan a felelős, de felbukkan még Peet is a Pánikszobából, MMC és a már régen felbukkanó Artoscsaba. A karcok elkövetői DJ 50. A számok utómunkáit Cap végezte, sok újítás van a magyar stílusokhoz képest, gondolok itt az effektekre, ezek kifejezetten tetszettek.

Ezt vágod?  Másfél évtized legnagyobb Kriminal Beats bombái

Aki valaha hallotta már Day vagy Tkyd számai egyikét, az tudja, hogy mire számíthat, egy igazi lélektan tárul elénk. Az album elérhető Spotify-on és Deezer-en, amit nagy erőkkel ajánlanék mindenkinek, ugyanis ez a jövő zenei piaca (és legyünk nyitottak az újra), továbbá rendelhető az alábbi címen kézzelfogható formátumban.

Májusban két klip is kijött az Atlantisz gyermekeiről, erről itt írtunk korábban.

ElőzőKövetkező

Szólj be!