Videó

Két klip is kijött egy hónap alatt Atlantisz gyermekeitől

Tkyd & Day - Hogy csináljam

Tkyd & Day nemrég jelentette meg első közös albumát az „Atlantisz Gyermekei”-t, amiről majd esik szó részletesebben a jövőben, ám most koncentráljunk arra a 2 videóra, ami mostanában napvilágot látott.

A „Hogy Csináljam” egy low budget videó, ami nekem kifejezetten tetszett, főleg az egy snitt érzés miatt. Kontra, hogy számomra ez a komoly hangvitelű szám elég komolytalanná lett, amikor Tkyd betoppant abban a lómaszkban.

Tkyd & Day – Hogy csináljam

A „Kívülállók” már egy komolyabb klip lett, de érzésben szinte ugyanaz, ami nem baj. Minden szónak súlya van és sokadik hallgatásra is beleláthatunk más jelentést egy-egy metaforába. Az alapot mindkét szám esetében Bandezan rakta össze, aki nagyon el tudja találni mi kell egy ilyen párosnak.

Tykd & Day – Kívülállók

Ha korunk modern költőinek egy pillanatra nem a tényleges költőket és a slammereket vesszük, én tuti, hogy ezt a két formát megemlíteném, hiszen hiába távol áll például tőlem ez az érzelgősködés, még mindig sokkal több értéket cipel a hátán, mint a mára már tömeg cucc „te szar vagy, én a jobb szar vagyok, edd meg a szarom, respect 90’s”.

Ezt vágod?  Üsd a vasat!
ElőzőKövetkező

Szólj be!