Videó

Magyar animációs klip a Cypress Hill rapperének

Powerflo The Gring Gróf Balázs animációs videóklip

A Cypress Hill-es Sen Dog rap metál csapatának Gróf Balázs készített animációs klipet.

Sen Dog és a Powerflo

A kubai születésű Sen Dog többek között a Biohazard „How It Is” című dalával és a Cypress Hill „Trouble”-jével bizonyította, hogy kőkemény flow-ja tökéletesen passzol a zúzós zenékre. Ez a Powerflo 2016-os megalakulásához vezetett. A Biohazard gitáros/énekese, a Fear Factory ex-basszusgitárosa, a Downset gitárosa, valamint a brazil Fernando Schaefer dobos felel az erőteljes Powerflo hangzásért. Komoly rock zenészekről van szó. Debütáló lemezük tavaly nyáron jelent meg. Az album dalai közül a “Where I Stay” című volt a favoritom… eddig!

Rockfater sztorik után amcsi csapatnak készült animációs videóklip

A lendületes “The Grind”-hoz Gróf Balázs készített animációs videót. A három perces rajzfilm egy deszkás srác betépésével kezdődik, aki aztán meghívót kap egy Powerflo koncertre. Már eltervezte, hogy jégkorongmeccsre megy, de a buliba invitáló szórólap nem hagyja nyugodni. Eközben egy földigiliszta szintén nyugtalan, a Powerflo miatt nem tud pihenni, a hangpróba nem kedvére való. Dühösen adja tudtára ezt a zenészeknek, de Sen Dog gyorsan lenyugtatja egy hatalmasra sodort spanglival. Ezt követően látunk itt rappelő cannabis növényeket, meg a deszkás srácot hazafelé száguldani. A sztori felénél sem tartok, de nem is akarom lelőni az egészet. Még annyit, hogy a horror-fanok is örülhetnek, mert Bőrpofa, Freddy Krueger és Jason Voorhees is megjelenik, és sorsuk egybefonódik ebben az ötletes, humoros kisfilmben. Lássuk hogyan!

Halott Pénz és Wellhello szívatás Gróf Balázs módra

Gróf Balázs eddig sem nélkülözte a morbid humort. Alkotásai közül nagy kedvencem az a Rockfater történet, amikor a címszereplő, Bőr Gyula nevű barátjával megszívatja Halott pénzt és a Wellhello tagjait.

Még több őrültségért less rá Gróf Balázs YouTube csatornájára!

Ha megtetszett a Powerflo zenéje, akkor van egy jó hírünk! A banda előzenekarként elkíséri európai turnéjára a Body Count-ot, így június 17-én Budapesten is fellépnek. A Body Count koncert esemény Facebook oldalát itt találjátok.

ElőzőKövetkező

Szólj be!