Videó

Nagyon ismerős a CBA-s Icuka featuring Ganxsta Zolee dal

Icuka Ganxsta Zolee CBA-s varázs reklám dal

A CBA marketingesei nem tétlenkednek. Ráadásul emeltek a téten, Kasszás Erzsi után itt van a rappelő Icuka nagymama Ganxsta Zolee-val az oldalán.

Vigyázat, itt van Icuka rapnagymama!

2017-ben Balázs Andrea színészi játékának és dalolásának köszönhetően nagyot robbantottak a CBA marketingesei. Bár az is benne volt a reklám trash jellege miatt, hogy buknak, de végül jól sült el a dolog. A színésznőt egy pillanat alatt megismerte és játékának, közvetlenségének hatására megszerette az egész ország. Ennek hozományaként később több műsorban is láthattuk. Zenéhez köthetően a Nagy Duettben is szerepet kapott.

Ganxsta Zolee élete legrövidebb szövegét tolja

A beosztott, Kasszás Erzsi sikerét valószínűleg megirigyelték a CBA-s vezetők, mert nagyjából egy hónappal ezelőtt Icuka, az “üzletvezető” kapott szerepet. Ő ezúttal nem elénekelte, hanem elrappelte, hogy milyen fain a CBA. A marketingesek tényleg jól kitalálták, mert a rövidecske reklámnak készítettek egy teljes verziót is a YouTube csatornájukra, amelybe ráadásul Ganxsta Zolee-t is elcsábították pár sorra, amik utalások korábbi Kartel dalokra. Mint például:

“Én itt anya nem teszek a fekete lóra.”

Icuka feat. Ganxsta Zolee – CBA-s Varázs

A CBA rögtön örökzöldnek nyilvánította, és a nyár legforróbb slágerének nevezte Icuka dalát. Valahogy így:

Csing-csing! Icuka dala, A CBA-s varázs hamar a kedvencetek lett, csak egy baj volt vele: a hossza. Most viszont itt van az örökzöld teljes verziója, méghozzá nem mással, mint Ganxsta Zolee-val! Élvezzétek a videót és tanuljátok meg a dalszöveget, hogy ti is teli torokból énekelhessétek kedvenc üzletvezetőnkkel a nyár legforróbb slágerét!”

Erre most mit mondjunk?

Valahonnét nagyon ismerős a dal

Nem tudjuk, hogy ki szerezte a dalt, de egy biztos, nagyon ismerősen cseng.  Egyelőre nem áruljuk el, hogy melyik dalt halljuk valószínűleg magyar köntösben, zenéjét és a refrén énekíveket tekintve. Feltettük a CBA-nak a kérdéseinket. Amint megkapjuk a válaszokat jelentkezünk. Addig lehet tippelni!

ElőzőKövetkező

Szólj be!