Videó

Amerikában forgatta új klipjét Deniz

Deniz Bakancslista videó Nevada

A közelmúltban Amerikában járt Deniz. Úgy tűnik a kellemest összekötötte a hasznossal, hiszen egy videóklipet is sikerült forgatnia.

A kélpanyag a vadiúj, “Bakancslista” című dalhoz készült, amelyben ismét együtt dolgozott Deniz Copy Con-nal. A szolnoki származású Copy Con-nal öt évvel ezelőtt már készítettek közös dalt “Valakinek ez számít” címmel. A különbség, hogy az akkori videóban Copy Con is szerepelt, most viszont a refrén alatt kellemes nevadai és kaliforniai képeket láthatunk. Adódik ez abból, hogy lényegében privát bakancslistájáról húzott ki Deniz egy-két dolgot az Államokba való repüléssel.

Deniz km. Copy Con – Bakancslista

A videóklipben Denizt láthatjuk az Egyesült Államok nyugati partján, miközben Las Vegas felé gurul egy Mustanggal, rappel a nevadai sivatagban közepén, vagy éppen Kaliforniában, az óceán parton áll. A videó lényegében egy útifilm és egy lyrics videó egyvelege, ugyanis a szép tájképek mellett a dalszöveget is végig követhetjük.

A dal igen jól sikerült. Copy Con refrénje, és a Vámos András “NAZ” által készített funky-s zenei alap által egy kellemes slágerzenét kaptunk Deniztől a nyárra hangolva.

ElőzőKövetkező

Szólj be!