Hírek, Videó

Snoop Dogg által producerelt Long Beach-i csajok és a g-funk zene

Ladies of Beach City Snoop Dogg

Csak semmi pánik emberek, most nem Snoop Dogg egyik készülőben lévő felnőtt filmjéről lesz szó, mielőtt félreértelmeznétek a címet. Hanem a napokban, az öreg Snoop kihozott a Doggystyle Records lemezkiadójának a gondozásában egy igazán forró g-funk videóklipes cuccot, amiben ráadásul még közreműködik is.

Az igazat megvallva egy ilyen stílusú zenére már nagyon nagy igény volt szerintem, hiszen manapság már többségében a trap, és az autotune hódit a rap zenei piacon.

A fentebb már említett klip, a Ladies Of Beach City nevű lányformáció “Beach City Rollin” számából készült, ami egyben előfutára a hamarosan megjelenő albumuknak. A zenei videóanyagban minden olyan elem megjelenik, ami csak egy igazi g-funk zenéhez passzol: tengerpart, pattogó lowrider verdák és az elmaradhatatlan napsütés.

Ladies of Beach City ft. Snoop Dogg – Beach City Rollin

Long Beach legjobb női MC-jeinek ez már a második klipje

Amúgy a formációnak ez már a második klipje, hiszen a tavalyi év elején jelent meg nekik az első, amiben szintén közreműködött Snoop Dogg. Nem azért, hogy siettessem őket vagy bármi, de lehetnének picit aktívabbak is a rappelés és zenegyártás terén, már csak amiatt is, mert ha ilyen tempóban fognak a továbbiakban is haladni, akkor sosem fog megjelenni a beígért lemezük.

Ezt vágod?  Újra itt egy magyar nyári g-funk dal

Mellesleg a lányok a közösségi oldala sem bővelkedik túl sok információban és posztban, mert a legutóbbi megosztásuk tavaly márciusi, és már abban a Beach City Rollin számukat promotálták, aminek végülis csak most lett publikus a klipje.

ElőzőKövetkező

Szólj be!