Hírek

Busa Pista a MasterChef VIP-ban, a világ legsikeresebb főzőshowjában

Busa Pista MasterChef VIP

Már 58 országban tarolt a MasterChef VIP, a világ legsikeresebb televíziós főzőshowja. Idén Magyarországra is megérkezett a TV2 által. A csatorna a hét elejétől vetíti a részeket. Ez önmagában nem hangzik túl hiphoposnak, de ha hozzátesszük, hogy jelenleg az Irie Maffiát is erősítő Busa Pista is megmutatja a showban, hogy mire képes a konyhában, akkor máris más a kép.

26 sztár mellett kapott helyet Busa Pista

A TV2 közleménye szerint a MasterChef VIP adásaiban 27 mindenre elszánt híresség (Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi és Zsidró Tamás) igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. A TV2 legújabb produkciójának műsorvezetője Ördög Nóra.

A műsorban a versenyzők mozdulatait két vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP séfjei a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai. Nyíri Szása a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. A feltörekvő generációt képviseli Mizsei János, a Mák séfje, aki mindössze 24 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét.

Busa Pista egyetlen egy dologtól tart a MasterChef VIP-ban

Korábban is már szerepelt TV2-ős szuperprodukcióban

Kevesen tudják, de Busa Pista a 20-as évei közepén szinte a semmiből került az első magyar valóság show produkcióba. A Big Brother főcímdalában beatboxolt (és szájszkreccselt) Király Linda mellett. Érdekesség, hogy a főcímdal remixét szintén egy feltörekvő rapcsapat, a CanaPeace (Jolie, Sörét, Origi) készítette el a későbbiekben. Később, Busa az Ének Iskolájában is volt vendégzsűri.

Busa Pista legutóbb a Blikknek nyilatkozott a műsorral kapcoslatban. A bulvárlapnak elmondta, hogy idén 40 éves lett, és úgy gondolta ideje elvállalnia egy ilyen jellegű, kereskedelmi tévés felkérést.

Busa Pista imádja a klasszikus magyar ételeket, a nagy lakomákat.

Amúgyis szeret főzni, és a műsorban nem tojásokat dobnak a fejéhez, hanem a teljesítmény számít, ezért érdekelte.

Főkép: Busa Pista Facebook oldala

Videó: MasterChef VIP TV2 produkció

ElőzőKövetkező

Szólj be!